ETT ÅR <3

I fredags firade jag och älsklingen ett år :) Vi åt på papas tapas :) Jätte mysigt! Jag fick två jättefina tavlor av babe och ett jättefint kort <3 bara underbart! Jätte mätt, sen hem och glo på film och bara mysa och ha det bra!
Jag är så glad att jag har dig, du får mig att må bra, bli glad! Du finns alltid när man behöver dig, ställer upp i vått och torrt! Jag kan inte få det bättre.

Med dig vill jag leva livet ut <3



Jag älskar dig mest av allt Björn Mikael Johansson<3


JAG KOMMER SAKNA DIG

Igår var det hejdå middag för Sandra P som åker till USA imorron :( Kommer sakna dig så enormt mycke! Ett helt år, usch! Men jag vill att du ska ha skit kul där borta och hoppas att du får det superbra!
Tack för igår, det va jätte nice! Men ett år är så långt, men som sagt, ett år av hela ditt liv, det är nästan ingenting jämfört med hur lång tid du har kvar i livet :) Vi kommer ju finnas för dig när du kommer tillbaka :)<3

Ha det superbra älskade vän, jag älskar dig <3


ATT PRATA

Mycket underlättar om man pratar med varandra, så att man förstår. Misstolkningar kan vara en stor del av trubblet, och genom att prata blir saker och tinga klara.

Nu vet jag, nu förstår jag, allt från en bättre och klarare sida.





Jag vill inte såra någon!

HUR KAN MAN GÖRA SÅ?

Som föräldrar till sitt / sina barn ska man väl ställa upp, alltid finnas för dom när de behöver hjälp, vad det än gäller?.. Och jag kan inte sluta bli ledsen och upprörd när man ser hur barnet bara sjunker ner och mår dåligt över att i stort sätt vara "föräldrarlös". Hur fan kan man bara skita i det? Skaffar man barn så är det väl självklart att man finns till, där för dem! Speciellt när man vet att de behöver hjälp och stöd, och det ska inte spela någon roll vad det gäller.
Varför skriver jag det här? Jo, för jag vet att det finns personer som läser min blogg och som borde ta åt sig speciellt mycket av det jag skriver! Som kanske ska tänka efter lite extra på att iband behöver man en knuff i ryggen och speciellt kärlek, något som inte ens har funnits där alls.
Min pappa var alkolist och jag vet själv hur det känns att bli sviken, gång på gång. Därför vill man inte att de som man älskar mest ska uppleva samma sak. 
Så svårt att se på och inte kunna göra något, så fel!
Men det är väl lätt att bara dra iväg och skita i allt?

Jag tänker inte ge upp, jag älskar dig, och jag kommer alltid finnas här för dig, vad det än gäller. Hjärtat mitt <3