Skit

Jaha, då sitter jag och ska vara duktig och skriva CV, allt är klart, nice tänkte jag och skriver ut.. As segt... Å så kommer pappret ut - TOMT! det står inget på det :S ne då har färgpatronen tagit slut. Skjut mig! (Skit)

Jobbat hela helgen, helt slut, jobbar idag 15-21. (skit)
´
Ne nu ska jag gå och vika tvätt och lyssna på bra musik och bli lite gladare.

Och som grädde på moset fick jag precis mens! (Skit)!




Grattis

Jag vill börja med att gratta min älskade syssling och bästa vän Maria som fyllde 20 år i måndags :) Så jätte grattis till dig <3 Var där och firade henne, käkade grillat och hade det jätte nice :) sov över där också , typ 100 år sen, så det va svin mysigt ! :D



Vad har hänt mer.. Jag har jobbat och jobbat..  Har panik att jag ska bli arbetslös!! Nästa vecka gäller det att söka och söka !!! har inget annat val, ska jag ha ett jobb så ska jag !!

Fredag = ledig dag :D Weiiii! Men som det ser ut nu så kommer det vara sunk väder (såklart)..

Men snart åker vi till Lycksele, och då är jag ledig en HEL vecka!!
Jag vet att jag inte ska klaga att jag jobbar mycket, men ibland kan det vara skönt att bara vara ledig och göra det man vill. Men det kommer väl.

Igår var det en skit dag på jobbet. När vi skulle stänga så har jag alltså av en nyckel :S ja, det är jätte svårt att förklara.. Inte nog med det så var vi redan jätte försenade, så jag kom väl hem vid en 10 i 10.. Suck för den dagen..
Jobbat idag, så snart måste jag lägga mig för jag börjar 7.30-6..

Kan jag bara vinna några miljoner så vore det klockers ! ;)


Jag, anna och Boppers killen :)


Refreshments :)


BROLLE <3


Mälis

Japp, då sitter man i mälarbaden och ska snart käka :) teddy har köpt en båt, så danne åkte med honom i båten hem till mälarbaden, och jag och björn tog kärran.. Men nu är det såhär att dom har fått soppa torsk mitt på sjön, plus att det hände nåt med motorn.. Suck.. Jag som ville åka båt på min lediga dag :/ men men.. dom kommer väl när dom kommer :P

I fredags var vi iallfall på Rock n roll summer :D SÅ förbannat jävla kul var det! Underbart var bara förnamnet. God mat och as bra musik! <3 tack mamma, teddy, anna, kusin och björn för en as bra dag! tog några kort, men såklart så tog batteriet slut .. :( men sis tog en massa kort också, så får sno av henne ;)

Jobbade igår, sen var det bara hem pointera att det spöregnade när jag cyklade hem... Genomvåt så kom björn och mötte mig, köpte kebab rulle och bara glodde på tv och hade det jätte mysigt :)

Nu blir det mat, grillat och pommes :D

bilder kommer nog upp senare!

SÖNDAGAR ÄR BARA TRÄLIGA!..


Beroende

Go kväll !
Sitter och soffmyser och kollar på Sex and the city, som jag har blivit sten beroende av!!! Kan inte sluta kolla, måste se filmerna´, måste ha boxen!!
Solat med marre idag, as nice, jätte varmt och bara bra :) <3 Och imorron blir det sola med sis i Mälis :D

Jobbat 4-9.. Ätit korv och makaroner.
Som ni ser så har jag inte så mycket mer att skriva :P Men jag försöker uppdatera mig iaf ..

Hare alla soff liggare!


Så blev den iaf, inte så bra bild men..


Värmen

Jaha, då skriver jag igen då, allt har gått så fort!

Jag jobbar för fullt, söker nya jobb, eftersom att jag inte kommer få vara kvar på svea plan efter sommaren :/ både bra och dåligt..

Jag har:
*Tattuerat mig
*Vart i värmland på kusin träff, vilket var skit roooligt :D
*Vart på powe meet ( kunde ha vart lite bättre)..
*Inte badat i en sjö på hela sommaren
*Firat sandras 20 års dag
*Fått ett lättare hjärta
*Inte solat ett dugg

Jag ska:
*Kolla på brolle, boppers och refreshments den 16:onde :D
*Åka till Lycksele V.31
*Bada och sola
*Åka båt och fiska
*Jobba..

Har nästan inga dagar ledigt, så jag vet inte hur jag ska hinna med att göra roliga saker den här sommaren.. :( Men man får utnyttja tiden så gott man kan . Snart iväg till jobbet, imorron sola med marre :) På torsdag sola med Sis :)
Ne, nu måste jag fixa mig. Ska försöka skriva igen :P