. . .

Besvikelse.



♥ BRA

Premiär igår, och allt gick bra =) Efterfesten, helt okej, as kul faktisk. Så många sköna människor! Det måste bli fler gånger.

Idag, Marre, P och A är här och myser =) Käkat tacos, kollat på Robinsson, as kul, jätte spännande. Nu är det American Pie, och inte så mycket mer =P As mys har vi det iallfall! <3 på er.

Kämpar du, så kämpar jag. Förståelse är väl det som man måste vara ense om, enligt mig iallfall. Man brukar säga att ensam är stark, men jag håller inte med om det. Man vet vad man själv vill, det svåra är bara för den andra att förstå. förstå vad man egentligen menar. Visa vad man känner. Vad gör det för nytta att hålla känslor inom sig? Ne, jag förstår inte. Borde jag göra det? Alla är vi olika, visst, men alla behöver få det bevisat. Och allt detta enligt mig alltså, enligt mig!




Om du känner så, visa det då . . .



♥ PREMIÄR

Ikväll är det premiär på våran musikal Ringo. Faktiskt ganska taggad för det. Efter premiären blir det party på Blå, ska bli kul, i hope =) Så jag hoppas att allt kommer att gå bra idag.

Börjar kl 3 idag, så Marre kom över en sväng, kul att ses =)
Och imorron blir det förhoppningsvis mys med tjejerna !
På söndag är det föreställning igen, och hela nästa vecka, och jag är trött redan nu liksom. . .

Har iallfall laddat in lite bra låtar på Mp3:n som jag ska lyssna på på bussen.Synd bara att inte solen är framme idag =/


Och sen saknar jag dig, jätte mycket =(




♥ JAG HATAR

MIN, JAG HATAR LISTA!

'JAG HATAR ATT VARA ENSAM
'JAG HATAR ATT SAKNA MÄNNISKOR
'JAG HATAR ATT VARA OSAMS MED FOLK
'JAG HATAR NÄR MÄNNISKOR ÄR FALSKA OCH LJUGER
'JAG HATAR FOLK SOM INTE VISAR VAD DOM KÄNNER
'JAG HATAR ATT MAN MÅR DÅLIGT
'JAG HATAR ATT VARA LEDSEN
'JAG HATAR NÄR SAKER GÅR DÅLIGT
'JAG HATAR NÄR MINA NÄRA MÅR SKIT


Men mest av allt saknar jag Björn idag, eftersom att han har åkt hem till Malmköping, åh, det är bara så tomt utan dig här!! Visst, vi har inte vart borta från varandra länge, men jag är van, van med att du är hemma när jag kommer hem, jag är van med att du finns vid min sida när vi ska sova, att du blir irriterad på min väckarklocka när den ringer. Alla små saker som är irriterande saknar man faktiskt också. Men jag tror att det kan vara bra att sakna också, men det är svårt och jobbigt! Men idag har jag bara tagit det lugnt, vilat och så. Men dagen har mest vart saknad =/ Underbara du<3




Har vart hos doktorn idag också, aj aj, SMÄRTA! Jag har en stor inflamation i axelns kapsel eller vad det nu heter, ont gör det iaf! Sen är det inte långt kvar till musikalpremiären, på fredag, på fredag!
Ne, nu lite TV tittande, sen kanske duscha och sova . Bye bye!




♥ TJO BRE

Halloj =) Skulle sova länge idag, men jag orkade inte, kan inte sova =/ Har jätte ont i min axel, som jag inte vet vad det är för fel på. Förhoppningsvis så är det bara en inflamation. ¨

Kan ju börja med att jag var på genrepet av melodifestivale i fredags =) Med Louise och Erik, så jävla kul, verkligen en upplevelse ! Tack för en trevlig tripp till Sthlm! Det var också första gången för mig att se Globen Live, de ni!

Igår vad jag med Marre (hoppas att det blev bra) och A på TP, sen till Donken =) Mys, bara chill och trevligt! ( P <3 )

Melodifestivalen, jag kan inte säga att jag är missnöjd, men samtidigt, inte riktigt nörjd. . . Svårt det där!

Är hos babe nu, ska snart äta frukost. Sen ikväll blir det väl som vanligt Beck, som jag redan har sett en miljon gånger, men det gör inget =P Ne, nu hungrar jag snart ihjäl, Bye små chillare ;)


♥ SNÄLLA

Jag är medlem på Gratismakeup.se. Så varje gång någon går in på min sida så får jag typ poäng. När jag väl har nått en viss poäng så får jag presentkort. Så vore jätte gulligt om ni som läser kan gå in på länken nedan =)
Bli medlem du med ;) Allt är gratis!


http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=159223



 

♥ PRUTT

Tjohej tjolahopp . Ett tag sen jag skrev sist, ska börja med det igen tror jag. Ganska kul när man tänker efter, kan ju bli känd. . . Börjar väl där jag slutade sist, vi var på Buddy Holly, as bra, as kul! Mmmm, mumma!

Köpt två nya fiskar också, Greger och Blackeye, och Vovve är kvar såklart!
I veckan har vi haft uppspel på våran teater, En midsommarnatts dröm, det har gått bra, med lite snesteg.

Ikväll blir det mys med P & A =) Let´s dance och Spicy hot ! Yammi!

Har inte så mycket mer att skriva om nu, men jag ska bli bättre på att blogga, nu är det inte så många som läser, men iallfall =P