......

Jag orkar inte skriva längre, jag ger upp för ett tag. Så lönlöst när man försöker , vissa bryr sig inte iallafall.

tack för mig.!



Aj aj

Tränade igår, det behövdes kan jag säga, nu kör vi igång igen :) men aj aj vad ont jag har idag! SMÄRTA! men det går över.

Idag är jag ledig, som alla andra dagar, jobbar lördag och söndag, måste prata med chefen om att jag måste jobba mer, klump i magen att jag kommer få för lite pengar nästa månad, men det löser sig alltid :)

Sen vill jag gratta min älskling för sitt slit :) Du ser att det lönar sig att kämpa, och lite tjat från mig och min familj :) Inte bara tjat utan lite peppning också, det du behöver som mest, och det gick ju till slut :) Massa kärlek till dig <3

Ska försöka få i mig något att äta, hungrig! Sen vet jag inte vad som händer idag, vi får se :)

BYE!



Skönt

Skönt att äntligen få vara ledig några dagar, det har jag förtjänat :)

Ikväll bär det av till mamma och teddy på tacos, mmm gott :) Ska bli mysigt.

I fredags firade vi Therese, jättetrevligt :D Hade sviin kul, tack alla tjejer för en jätte kul kväll :) <3

Ne, har inte så mycke mer att skriva, väntar bara på att lönen ska komma, vill ha den NU! ;)

Hejs .



Oboý

Vet inte själv varför jag skrev den rubriken, kanske för att jag är jävligt sugen på just Oboy!!! Åhh!! Ne, vi har ingen hemma + att det ingår inte i mitt nytiga nya liv.. Tyvärr. Så sugen på saker hela tiden, helt sjukt! Bara för att man vet att man inte får äta det, men i can do it :) Sen måste man självklart få unna sig lite gott ibland, vem gör inte det liksom, annars kan man ju inte leva normalt :P

Nå, min dag, jag vaknade halv 1 av att marre ringde och väckte mig, tack, det kanske var på tiden att kliva upp. När jag ska åka vid två när marre ska hämta mig så ringer dom från jobbet om jag kan komma och jobba kl4, javisst, det räknas ju som en söndag idag, så jag tackar inte nej till dom pengarna . ICKE! (anna du förstår ICKE!) Hhaha. Vi gick på tp en stund, ingen av oss skulle väl handla nåt speciellt, men trevligt iaf :) Köpte inget speciellt iaf. Tur att jag hittade mitt presentkort, pju, hjärtat blev helt igen :P

Har typ inget att skriva om men skriver ia llfall, vet inte om nån läser, men skönt att skriva av sig :) Ibland lite icke behövliga meningar, men jag talar sanning, det kan ju läsarna vara trygga för, eller aa..
Bara skit på tv just nu, inte trött, vad gör man i sånna lägen?

Ne, imorron ledig, i hope :) Saknar mina tjejer massor :( Men när vi väl ses kommer det bli super :)



Min älskade lilla bebis Knutte <3



MYS

Japp, nu sitter jag här med min mys filt efter en dags arbete, helt slut och har kollat på Scrubs, jag blir bara glad av det programmet, har förstått nu att det är en favorit :) Älska Scrubs!
Imorron är jag förhoppningsvis ledig :) Då blir det stan med marre :) Sen kanske köpa färg till lillrummet, för där ska det bli lite ljusare, allt är så mörkt där inne! Då tänker ni, men smart att tända en lampa, ja, det kanske jag skulle kunna göra, men nu är det så att jag inte har några lampor till övers, så när lönen kommer och jag betalat alla räkningar, då bär det av till IKEA och köpa sig lite lampor och en garderob, det är behövligt kan jag säga :) Kommer bli suuuper !

Bubbelvatten med citron i, ingen dum idé, mumma :) Starkt rekomenderat hahah ;)
Är på bra humör ikväll, vet dock inte varför, men det mesta känns bra nu, det mesta! Det tåkiga är väl att försöka med något från hjärtat, men inte få något svar, men det viktigaste är att jag vet att jag har gjort vad jag kunnat, mer kan jag inte göra. Så är det med en stor ( . )


Och här är kvällens låt : Elvis Presley -  Little sister !
Jag ryser, jag kan säga såhär, det finns INGEN som slår denna underbara människa! All kärlek till dig Elvis <3
Om jag låter fjortis, förlåt mig, men det är så sant som skrivet! Håller ni inte med mig så, ja vad ska jag säga? Stackars er :P




"Little sister, don't you
Do what your big sister done"
;) <3


DET BLIR VAD MAN GÖR DET TILL

Hej hej !

Tyckte att det var dags att skriva lite igen.
Idag har vi tvättat, ja, det är det vi har gjort idag. Har vart ledig så jag har mest slappat :)

Nyår spenderade vi på café sylvia, jag och björn var där med anna och hennes kompisar, helt okej. Innan var vi på Ming och käkade , mumma :) älskar ming!
Mitt nyårslöfte blev att bli smal tills sommaren, så har försökt att äta lite nyttigt, så det kommer nog gå bra, tror jag iaf :P Har ingen bra våg, så jag kan ju inte väga mig precis, men det löser sig nog iaf :)

Julen var helt okej, var hemma hos mamma och teddy, med resten av familjen :) inte anna dock, hon var iväg och jobbade :) Fick en massa fina saker, orkar inte skriva ner dom nu.

Vill göra om min blogg, ska nog försöka lite själv den här gången :) Vi får väl se hur det blir, kul att photo shoppa lite ;)

Ne, nu har jag inget mer att skriva om, känns som att det här blev världens tråkigaste inlägg , men wtf :)

Hare super alla söta :)