♥ UNDERBART

Hej hej ! Just nu sitter jag i skolan, hänkade på Louise till hennes turism lektion, hon ville inte vara själv. Som en fin vän man är så följer man ju med och stöttar henne ;) Sitter och "pluggar" här, går inge vidare bra kan man ju säga, allt om judendom, kristendom och islam. Jag fattar 0 ! Men men...

Helgen har vart helt underbar! Har spenderat dessa tre dagar med baby =) Att jag skulle tycka om någon så mycket som jag tycker om dig trodde jag aldrig, trodde aldig att jag skulle få känna den här känslan igen ! Men jag är så lyckligt lottad att jag har träffat just dig! Du är så himla underbar, om det ändå fanns några ord som kunde beskriva dig, så skulle jag skriva det! Men förnamnet för dig är underbar !
Tack för att jag har fått känna kärlek igen, äkta sådan också! Så babe, om du läser det här, så ska du bara veta att jag tackar dig för att du finns och vill vara min.
Du är allt jag någonsin önskat mig!
Jag tycker om dig <3






♥ VÄNTA

Hejhej. Just nu sitter man i den otroligt roliga datasalen, igen. Väntar på att Björn ska komma ner på stan, så att vi kan åka hem till mig. Väggarna har en otroligt fin gul färg, sedan en grå rand och lite vitt. Datorerna är från stenåldern, men jag överlever.

Tänk egentligen hur många timmar i sitt liv som man bara sitter eller står och väntar på någon
- I matsalskön
- På ett tv program
- Bli klar på toa
- Vänta på bussen
- Stå i kö
- På att lektionen ska börja
- På jultomten
Mm. Samma saker dagligen, det blir många timmar om man lägger ihop allt.



Mest av allt tror jag att man väntar på att allt ska bli bra igen,
det gör iallfall jag.





♥ . . .

Har du vandrat dom tomma stegen
utmed orons kanaler
Har du kastat några stenar i djupet
och sett dom singla ner i spiraler







♥ -

Den känslan som säkert många av er har vart med om ! Den som gör en sömnlös, ont i hela kroppen.

Kunde jag spola tillbaka tiden, så skulle jag inte tveka en sekund att göra det !


Det gör bara ont!


♥ HELGEN

God dag, eller god morgon kanske man ska skriva. Jag ska väl förklara vad jag har gjort i helgen, vilka upplevelser  jag har vart med om. '

Fredag: Mys med tjejerna, borttappat kort (sandra), stor kaffe på waynes, åka bil, massa skratt, och kärlek till er, ni betyder, ni är älskade. Sandra Andersson, Maria Saamel, Sandra Perneblad! Utan er, ingen mig! Jag älskar er så otroligt mycket! Tack tjejer för att ni finns! <3
Lördag: Hem till baby Björn =) Först köpa godis, träffa mamma på stan för att sedan bli bjuden på fika, du är för go mor! Åka bil till Malmköping, kändes lite konstigt, eftersom att jag är van att åka buss dit =P Lite fest, mycke mys, vad mer kan man begära liksom! Blev sjuk på färden också, överflöd med snor i näsan, tungt huvud, kli i halsen, hosta. Ja, en förkylning helt enkelt. Vill bara tacka för denna underbara helg! 
Tycker om dig massor babe <3<3 

And when I touch you i feel happy, inside
It's such a feeling
That my love
I can't hide


Håltimme som vanligt, kunde lika väl åka hem, men icke, är hungrig, väntar på lunch. Gratis är gott! Så nörda vid datasalen i två timmar nu, snus och choklad är allt som behövs för att överleva dessa timmar!
(tack eruk) =)


Tjing tjong, långkalsong!

Du är inte ens värd ett hjärta i rubriken!

Fy fan för dig människa! Må du ruttna i helvetet !
Hoppas att du mår skit, för det har du förtjänat !



♥ HEMMA - SKOLA

Halloj =) Nu är jag hemma igen, hemma i tråkiga, kalla Sverige! Jag kan ju säga att jag inte har längtat hem till det här vädret iallafall ! Jag har haft det så himla bra! Så mycke skratt, oj oj oj ! Bada i poolen, bara kunna klä på sig bikinin, gå ut på ballen och käka frukost! Miss it ! Men skönt att komma hem till alla nära och kära!

"Kommer"
"Gud så ful du e"
"Du är vaker"

Små ord som kan ge så mycke skratt ! =D Orkar inte skriva så mycket om resan, det kommer senare! Bilder också, eftersom att min kamera inte ville fungera så får jag ta kort av dom andra från klassen !

Sitter i skolan igen, som dom gamla vanliga dagarna! Håltimme, åh vad jag älskar skolan! Ne, nu orkar jag inte sitta och klaga mer, man ska ju vara tacksam för att man får mat i magen här i skolan iallfall, sen hur maten smakar, det är ju en annan femma..


Du <3