♥ SKÖNT

Lovet har bara vart slappt, bara skönt! Har vart med babe för det mesta, annars har jag inte gjort ett skit, typ. Har lämnat in typ 36 CV:n på TP, sen ska jag lämna in några på stan också. Hoppas på jobb, har iallafall en kontakt som skulle kunna göra mig överlycklig =D
Inte skönt med skola igen, jag orkar verkligen inte, jag längtar bara som fan till studenten. Tänk er själva, ni behöver inte komma hem efter jobbet och tänka, fan jag måste plugga, eller fan om två dagar måste den där uppsatsen vara inlämnad. Det är det som kommer att vara skönt!

I veckan kommer det bara vara teater träning efter skolan. Kommer hem sent och kommer vara trött och sliten. Och mitt i allt ska man räcka till. . .

På fredag ska iallfall jag, mamma, teddy och anna på Buddy Holly =D Längtar som faaaaaan!



Det var väl allt för mig! Tack.




♥ HJÄRTA


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG <3





KUL SKÄMT

En dag som den här, jag är lycklig att jag kom hem levande.

Vår skola St: eskil blev idag, först bomb hotad, sedan hotad för skottlossning. Jag och Amanda var de enda från våran klass som blev instängda nere i syslöjds salen, även många andra var i andra klassrum.
Jag har faktiskt aldrig varit så rädd i hela mitt liv, man satt och väntade, snart smäller det, snart ligger man på golvet i småbitar. Vi satt i klassrummet som små apor och tittade ut på de andra som stod på gatan, men vi fick inte gå ut. I mer än 4 timmar satt vi där inne och hoppades på att vi skulle komma levande därifrån. Den här dagen kommer man att minnas, och jag kan säga att man inte är så himla sugen att gå tillbaka till skolan. Allt ligger ute på internet, på radion, TV:n, allt finns! Alla vet vart skolan ligger, folk som är störda har fått nya idér om vad man kan göra. Vem vet vad som händer när man minst anar det?
Sen att allt var ett skämt, moget grabben, moget! Jävla svin, och jag menar det jag skriver. Jävla idiot! Och nu är han släppt också, och det känns ju mycket bättre, vad fan tänker folk med?!

Jag är glad att jag kom hem idag, levande. Jag har tänkt på alla mina nära som jag älskar, tänk om jag inte skulle få träffa dem igen, jag är tacksam för att jag lever. Jag har aldrig vart så rädd.

Jag är rädd, riktigt rädd.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4325386.ab





♥ SOVA

Jag vill sova, jag är allmänt trött. Men nej istället ska man läsa på provet om Islam, jävla haram och halal! Egentligen, inte för att verka dum, men jag skiter i om saker och ting är tillåtna i deras kultur eller inte, jag kanske har fel? Och sen att tjejerna självmant tar på sig en slöja, bullshit! Vem vill gå med en "turban" på skallen i typ 30 + ? Snacka om värmeslag! Stackars flickor säger jag bara.

Ikväll är det iallfall andra avenyn, och jag längtar ! Blir lite ledsen att det bara är en gång i veckan istället för tre :( Men då har man ju liksom något att se fram emot ännu mer !
Hela veckan kommer att gå åt till plugg =/ Jag vill bara sluta skolan ! NU!

Tomt här utan min babe, men vi ses på lördag! Jag saknar och älskar dig extremt jätte massor ! Min bara min <3<3

Nehepp, nu tillbaka till Islam!






♥ WOHO

Jahapp, håltimme igen, så himla kul. . .  NOT! Typ 2 timmar, jag är hungrig, jag är trött, jag fryser ! Inte mycket är rätt just nu. Men, mat om typ en timme, det känns ju bra, + att det är god mat, kyckling gryta =)

I fredags var jag med A, mys mys =) Jag hejjar på Hasse auro HAHAHAH! Det blev lets dance och film! As god mat som sandra gjorde, mumma ! Sen på lördag blev det sola, sen hem till mormor och käka! Sedan bio med Björn och sis, benjamin buttens otroliga liv, jag tror att den hette så. Den var bra, förutom att den var typ 3 timmar lång, dom kunde ha kortat av den ! Sen igår, hem till älsk och bara vara! Ett extra stort <3 till dig !
I veckan blir det plugg, orkar inte, men måste! Jag är bara skoltrött, och det är jag nog inte ensam om! Men snart studenten, och jag längtar, jag längtar som faaan! Vill bara hitta en fin klänning som man kan ha, en som inte alla andra har köpt på typ Gina. I want a speciell! Men det löser sig.

Snart alla <3:ans dag, det ska bli mys, och den 12:e är det också en speciell dag, kolla i era kalendrar! Den 13 kommer Petter till lotus, och det är ett måste, även om jag får gå själv, så ska jag gå!

FEBRUARI HAR MYCKET ATT BJUDA PÅ ;)