♥ PACKA

Ojojoj, nu är man ganska slut ! Har packat hela kvällen =) Emma, Nattis, Louise , Erik och jag har haft packningsmaraton ! Och eftersom att Erik bor i Flen, så fick han sova kvar här =) . .  Så resfeber har man ju, shiit . vi drar om några timmar! Längtar så in i norden ! Men såklart, så har det knasat en del också, min kamera fungerar inte ! As arg, men åh, jag orkar inte bry mig, vi åker ju ändå till Italien, plus att det är många som har kamera med sig, så man får ju bilder iallfall =) Nepp, nu ska vi krypa ner och sova, för imorron, då bär det av !

Hej då Sverige, Hej Italien ! =) <3


Du, bara du !





♥ NÄR, VAR, HUR

I natt, då kom den, den så otroligt efterlängtade mensen ! Det måste inhandlas tabletter, jag skojjar inte ! I natt, då känner man smärtan i magen som kommer smygandes, man känner genast, jahapp, då var det dags igen, dags för att få känna av riktig smärta, smärta som inte går att bota ! Det var bara att leta fram tampongerna, se fram emot en väldans mysig vecka !

Igår; Ikea med brudarna ! Det var bara så kul ! Marre fick den eftertraktade skivan, som fick heta " It´s a car cd ". Jag gjode den bara för att du skulle tycka om mig mer, bara för att ni alla skulle älska mig mer. =P Det blev lite småsaker, ljus, kuddar. .  Ja, det Ikea har att erbjuda helt enkelt.
Sen hem igen för att rensa Sandras avlopp till duschen ! FY FAAN säger jag bara, jag tänker inte ens förklara hur det var ! Kan ju säga, att jag har aldrig vart med om denna odör som spred sig i hela badrummet, nästan hela lägenheten ! USCH! Tack tjejer för en otroligt upplevelserik dag ! Me love you <3

Idag har jag även fixat lite slingor i håret, eller det va min underbara vän Sandra A som hjälpte till =) Tack hjärtat ! Sen blev det ett litet cut i håret, det behövdes ! Tack Mami ! =)

Kvällens uppesittar låt Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Mmm






Du bara du finns i mina tankar




♥ SKOLA

Jahapp, då sitter man här i datasalen igen , som gamla vanliga dagar, som förr. Två timmars håltimme, känns ju jätte bra. Kunde man inte då ha slutat två timmar tidigare, men nej ! Tack lärarna för schemat!

Emma och jag ska snart ner till stan och kolla runt =) Blir nog inge handla för min del, bara lite kanske (a)

I lördags var jag ju med tjejerna hemma hos Marre =) Mysigt, men ja, jag gör ju saker för att ni ska tycka om mig mer! Så därför bjöd jag på tuggummi, och idag ska jag överlämna en skiva som vi kan ha i Doris. Allt för att ni ska tycka om mig brudar ! Idag blir det IKEA ! Åhh, jag vill jag vill jag vill ! Dunka dunka, hela vägen, sitta och trängas bland alla saker, skratta och bara åka bil ! me love you girls <3

Hej resfeber, snart hej Italien, hej då Sweden !
Dagens fastna på låt i hjärnan ; Du bara du !

Skolan, I LOVE YOU !





♥ STÄDA

Skura, tvätta, dammsuga, damma, allt ska vara fint tills päronen kommer hem ! Passar på att visa mig lite duktig nu, hoppas på kommentaren; Åh, va fint du har gjort =) Men om jag känner min mamma rätt så kommer det ; Har du vattnat blommorna, har du verkligen dammsugit under soffan? Då ska jag bara svara JA ! Längtar faktiskt efter dom, men vi träffas imorron =)

Vaknade av att Sandra kommer in vid 12 , vakna, god morgon. Jahapp, dags att kliva upp. Ungen hade vart vaken sen kl 7 ! Jag säger inget, jag förstår bara inte =P
Idag, Marre, Johanna, P & A =D Längtar !!


Tjooos !




♥ SKRATT & LYCKA

 











♥ SANDRA

Tjoho ! Jahapp, då är skolan i gång igen, jag kan ju inte påstå att det är någon höjdare. Anus, rent utsagt. Att gå ipp kl 7 varje morgon, då måste jag nog säga nej tack ! Kul att träffa vännerna , men det är väl det enda som lockar, det som ger en ork på mogonen. Sen idag fick vi reda på vilken musikal det skulle bli, men tji fick ni, im not gonna tell ya ! =P Dagarna, timmarna, minuterna räknas ner till Italien resan, jag vill bara dit, nu nu nu ! Men soon !

Sandra övernattar här ikväll, ja, hon sover, och jag sitter vaken. Men det är okej, för hon ska hjälpa mig att städa imorron =) Då är jag också skyldig henne tre diskningar i lägenheten =D En bra deal tycker jag !

Ville också påminna er om att min syster Anna har skaffat blogg =) Sååå stolt sis ! Me love you mucho !
AnnaGrasberg.blogg.se             Read it !


Nepp, nu blir det snart till att natta kudden, för imorron blir det ännu mer mys med brydarna hos Marre ! Hon och doris kommer och hämtar mig och Sandra imorron, farväl stan, hej landet.


Det var allt för mig, fis & hej !





♥ SKOLA - GRATTIS

Hallå ja =D Idag har det vart skola, inte så vidare kul precis, massa nya ettor som har kommit till Eskil, och ja 99% av dom var EMO. .  Men vad ska man förvänta sig när man går på Eskil..

SEN VILL JAG BARA GRATTA MIN ÄLSKADE OCH UNDERBARA VÄN OCH SYSSLING TILL KÖRKORTET! SÅ FÖRBANNAT STOLT ÖVER DIG HJÄRTAT MITT !

Vi har såklart vart ute och åkt en sväng =) Glass på Mc Donalds, hälsade på syster. Och nu sitter jag här framför datan, igen =P

Mamma och Teddy har farit till Italien, tomt utan dom faktiskt. Fick sms av teddy;
Ladda plånboken, dom har små skor här. Kram Teddy.
Hahah, söööt !

Orkar inte skriva mer nu, får väl se hur kvällen blir.



♥ FAN

Den får mig på bättre humör, när livet rent utsagt, SUGER! Mycke tankar, säger bara en sak, FAN!




♥ FAMILJEN

Go kväll på er alla uppesittar människor =) Dagen har bara vart bra ! Vaknade av att telefonen, och däri var mormor som sa god morgon =) Vaknade, duscha och sen kom Emma =) Efter en liten stund kom Nat och Lou, jätte kul att träffa er idag ! Det va extremt länge sen sist, har saknat er brudar! Snackade lite om den blivande resan, Italien =D Längtar man? Ja, det gör man ! Men vi saknade en familjemedlem idag, Erik som är och hälsar på turkarna i Turkiet . . . Men hoppas att du har det bra där iallfall ! Vi tittade på Bert filmen ! Hhahaha, vad ska jag säga kul var det iallfall, sen blev det Spiderwick =) En barn film, men vafan, den är ju spännande . Tack för en hel trevlig dag/kväll ! Puss på er !



Ikväll hoppas jag på tidigare sömn, för igår somnade jag halv 5 =P  Så det är en ny låt som går på repeat ikväll och det är denna. 
Afasi & Filthy - Jobb



Imorron blir den antagligen Sagostigen med Mm&Mf och Max =D Om det blir fint väder så far vi dit =) Har hittat en bikini, på tal om ingenting, lägger upp den på min BDB snart Tutaletette.bilddagboken.se=) Säg vad ni tycker om den ! Ne, snart fastnar väl bokstäverna på fringrarna så bäst att jag slutar ;) Bye !!


♥ REPEAT

Hej sverige =) Hoppas allt är bra mer er, men mig är det helt okej. Lite ensamt bara. Sitter i mitt rum och nördar framför datan. Funtar på att ladda ner nån film, och bara ha det så mysigt som det går. Ljusen är tända, så lite mysigt har jag det =PAnledningen till att jag sitter här hemma själv är för att mina vänner är på utgång ikväll, det är onsdag, så dom passar på. Ingen kommentar om min födelsedag, jag är såå glad att jag är 17 fortfarande. . . Den saken går att disskuteras.
Dagen har ju i stort sett gått ut på att leka med min kusin. Det har vart trevligt, så liten och söt ! Vi tittade på film och spelade DS och fotboll =) Du är så go lille kusin vitamin !

Kvällen har bestått av en endaste låt, den har gått på repeat i snart 4 timmar =P Kan inte sluta lyssna på den!
Kid Rock - All summer long ! Ett litet smakprov kanske? =)




Nehepp, nu ska jag leta film, sen blir det bara till att glo. Ha så kul ikväll brudar, medans jag sitter här . .  =P


♥ FOTEN

Jahapp, då var man hemma igen, måste tvätta idag, eller iallfall en liten stund. . . Sen ska jag gå till mormor och morfar för att hälsa på min lilla kusin Max =)

Igår, ja vad ska jag säga =P Det började med att vi kom hem till Sandra, fixade tvätten och hade det trevligt . Sen kom Marre, fixade tvätten ännu mer, sen handlade vi mat, och gjorde i ordning. Käkade, sen kom P =) Trevligt att jag fick träffa mina brudar, har saknat er massor ! P drog hem efter en bit mat och trevligt snack =)
Johanna kom senare, väldans kul att du kom =P Haha, har inte skrattat så här mycket på länge, foten, foten !
Vi sa en massa roliga saker, men säg inte namnen ! Haha ! =D Tack för en jätte kul kväll tjejer, eh vi kör igen =D

Så nu ska jag ner till tvättstugan, sen bär det av till Mm&Mf, och lilla kusin vitamin =D Kraaam på dig!



♥ STADEN

Jahapp, då är man vaken, och snart ska vi åka in till lägenheten =) Längesen jag var där, så det ska bli kul att komma "hem" =P Köpa tacos, hyra film, och bara vara med er tjejer =D Men nu ska jag packa en liten väska, sen har Sandra tvättstugan idag också, så hej sköljmedel, adjö illa odör !





♥ MED SANDRA

Jahapp, då ligger man här vaken, helt själv igen . . . Sandra har såklart somnat, och jag kan inte sova. Men väldigt trevligt att du kom, även fast jag kanske inte har vart så social ikväll =P Har saknat dig tossemor! Så jag blev faktiskt väldigt glad över att du kom hit idag =)

Efter att mamma kom och hämtade mig så åkte vi till grand and grandpha =) Dom fick en ljuslykta av mig, typ en fyr. Och hej o hå vad glada dom blev =D Det hade du inte behövt, va fin den va. Morfar tog fram ett ljus och en tändare på en gång. Gamla uppskattar verkligen allt. Ni är för goa =)

Imorron blir det myskväll, oj oj oj vad jag längtar ! Brudar, jag älskar er !

Just nu ikväll så saknar jag min syster speciellt mycket. Du har varit borta för länge nu! =P Men vi ses snart, och då tycker iallfall jag att vi ska hitta på någe skojj du och jag =) Jag älskar dig syster, så enormt mycket, det ska du veta <3

Nej, nu ska jag natta kudden så att det blir morgon fort =)
La in lite fina bilder från Grebbestad också, så bilder finns nu på min lilla bilddagbok !
http://tutaletette.bilddagboken.se/




 

♥ GREBBESTAD

Jahapp, då har man en ny blogg igen =) Den känns lite mer flickig eller vad man ska säga. Medans Jimmy duschar så passar jag på att skriva lite . Eftersom att jag eller vi har ändrat min blogg så kommer en del saker att det annorlunda ut, som nu när jag skriver rubriken så har jag börjat mer att göra ett hjärta framför, så man ser tydligare, svårt att förklara =P

Tänkte passa på att skriva lite om Grebbestad =) Veckan har varit super kul, inte så vidare bra väder, men vi lyckades ha trevligt ändå =) Vi fiskade krabbor, åt god mat, shoppade lite kläder mm, spelade spel och tittade på TV i Jimmys pappas villavagn =) Allmänt trevligt och roligt. =D

     

   

   

   

Mer bilder kommer inom en snar framtid på min bilddagbok =)

Mamma kommer och hämtar mig om ett tag, sen hoppas jag att jag ska vara med Sandra =) Sen imorron blir det förhoppningsvis myskväll med tacos och filmer =) Har saknat brudarna enormt mycket, Och min syster också som är i Ystad och jobbar. Päronen har man också saknat en hel del, så det är både bra och anus att man är hemma igen.

Har knappt vart hemma det här sommarlovet, har vart med mina kompisar hela tiden, och det har vart ett super bra sommarlov för min del. Och snart är det skola igen =( Jag vill verkligen inte, men i år blir det ju musikal, så jag hoppas att det blir en bra sådan och att man får en bra roll. Sen så bär det ju faktiskt av till ITALIEN =D Jag längtar som bara den, vill bara dit! Har faktisk saknat klassen en hel del, och speciellt "familjen" som jag inte har träffat någon gång på den här sommaren. Träffade ju Louise och Emma, men vädret, hmm, ja, inte som förväntat precis =p Men vi hade det ju trevligt iallfall!

Ne, nu ska jag kika runt lite på nätet, så ni alla får ha en toppen dag!


♥ TUSEN TACK

Tjosan tjosan =D
Vad tycks om min nya fina blogg? Är den inte super söt? =) Jimmy har fixat, snällaste i världen! TACK TACK TACK TACK!

Nu är vi iallfall hemma från Grebbestad, det har vart underbart där, men jag skriver mer sen, och bilder kommer också snart =) Det är så sent nu så jag orkar inte skriva så mycket =P Men jag har haft det bara bra i veckan =D

Så, nu ska jag snart sova! Good night!


PUSS/Evelina 


♥ I JUST LOVE IT

En låt som jag tycker att alla ska lyssna på är Miss Li med Oh boy !
Den gör en så glad, syftet med låten, texten är också bra =) It makes me happy =D

Vet inte hur man lägger in klipp från Youtube, men ska fixa så man kan göra det. Ska göra om min blogg snart igen, om Jimmy orkar hjälpa mig =D Snart bär det hem till Thomas, och skräckfilmer i hans källare. . .  SCARYYY!






PUSS/Evelina 

♥ GOD MORGON

Förbannade jävla puckon som börjar borra klockan 7 på morgonen! Tack för den skönhets sömnen ! Nepp, jag kan iallafall inte somna om nu, så jag ser väl klart på Kung fu panda som jag inte såg klart igår eftersom att jag somna =P Sorry Jimmy ! Han lär ju somna om nu, men men. . .

Imorron blir det Grebbestad, jag längtar så himla mycket dit ! Hopppas på fint väder iallfall ! Som man brukar säga, "efter regn kommer solsken" =)

Nepp, nu blir det film ! Någon som kan ge tips på bra filmer, så skriv gärna det =)


PUSS/ Evelina

♥ LÄS BARA, LÄS

Vill bara att ni ska läsa den här texten , och tänka efter . . .  DEN HAR ETT SYFTE !

Du sprang så fort du kunde  för att hinna få ett lyft igen. 
Du kvittade all din trygghet mot en kick som inte hjälpt dig än.
Du ville bryta isen. Men du klarade inte krisen.
Det vet du, men det tar emot. Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot.






















Så nu står du på din topp och ingen bryr sig om din egotripp.
Du fick ditt lilla lyft och hänger upp ditt lilla tidningsklipp.
Va kul, att det gick vägen, du som varit så benägen.
Men vem är det som du tävlar mot? Vad är det egentligen du vill ha?
Vem är det du vill verka som att va?
Du borde leva livet, men du söker nånting annat, idiot!

Du somnar i ett rus och vaknar upp och har en noja till.
Du tänker, nu ska jag för alltid vara soft och cool och tyst och still.
Det är skönt att vara sober, men som många klaustrofober ser du
tystnaden och lugnet som ett hot.
Det kryper och det kliar överallt.
Det hettar till när du försöker ta det kallt.
Du irrar vidare i samma turbulens och ignorerar, idiot!

Du tror att det är livet som är snett, men har du alls nån koll?
Du tar dig nåra turer ut i snåren, sen tillbaks på noll.
Du repeterar fraser om kickar och extaser.
Om att alltid va på stående fot. Du vill alltid vara fri och leva ut.




Men är invecklad som en råbandsknut.












Och själva livet står och skrattar åt din väntan på mirakel, idiot!

Du tar din vän till krogen, där du trivs och kan va offensiv.
Du talar om dig själv, som om du visste nåt om kärleksliv.








Succéer, kabaréer, entréer och turnéer. Ignorera gärna vännen
mittemot.
Du pratar strunt om allting runtomkring, som om hon inte betydde
nånting.
Men, vem är det som du tänker på om natten, när du vakar, idiot?

Vad konstigt att du vinglar för dig själv när du har svårt att stå.
Din vän har gått ifrån dig med miraklet som du väntat på.
Det blir max ett litet skvaller när du slutligen faller.
Och ingen står och tar emot. Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.










Du kanske borde tänkt på nånting mer än bara kicken, idiot!

♥ IBLAND BLIR MAN BARA TRÖTT PÅ KONSTIGA MÄNNISKOR


Hej där ute =)
Just nu sitter jag hemma hos jimmy, vi ska snart kika på Kung fu panda =) Har längtat efter att få se den =D Men nu så, nu blir det äntligen av.
Idag var det Ärla som gällde för min del. Har fått pengar av "Karin", det gick jätte bra där ute, bland alla överklass töntar som man bara ville strypa och säga, ; kan inte du bara dra härifrån ! Men snäll som jag va gick jag och plockade undan och såg glad ut . . .

Så idag, åkte mamma och jag till TP, för att jag äntligen skulle få köpa mig ett par chinos, eller hur det stavas =) Sen ett brottar linne och ett par örhängen ! =D Im so happy !

Nepp, nu orkar jag inte skriva mer, skirver väl en eller två rader imorron också !






PUSS/Evelina ♥