Glömt att skriva vart jag tagit vägen!

Kolla in hit ist :)

power meet!

Hej hallå!
Nu har powe meet satt igång :) och den här gången ska det bli lyckat! Alla andra år har bara blivit skit för min del.. Så när björn kommer hem ska vi trodligtvis dit en sväng :) sen imorron ska vi också dit!
Håller på för fullt med nya bloggen, det är inte superlätt att fixa den men det ska gå.
Ganska solit ute idag, vilket gör mig glad´, även fasst jag sitter inne . Jobbade igår och idag är jag ledig :D känns jätteskönt, får slappa hela helgen :D
Ne nu får det va bra, ska snygga till mig lite om vi ska åka snart :)

Ha en underbar dag allesammans !

...

Den här låten är så vacker och så sorglig. Han har skrivit låten till sin flickvän som blev handikappad i en bilolycka. Man får hålla igen för att inte tårarna ska komma.


Äntligen :D

YEEES!!! Äntligen en en fungerande bärbar dator, och jag älskar den!!! Kan ta en bild imorron och visa den :D Så nöjd, och fick visningsexemplaret så det blev mycket billigare. Sen fanns det redan photo shop i datan, om jag blev glad? JA!!! nu kan jag äntligen fixa till min nya blogg så att den blir klar :)
Nog om det.


Igår var folksam tanten här och pratade med oss, och det gick bra tror jag.. Är ju inte så jättebra på sånt med aktier o fonder o så, men det ska vara fixat nu så det blir nog bra :)
Köpte en bok idag också, tröttnade på twilight(stavning?) boken , så jag köpte mig en ny. Cirkeln heter den iallafall, någon som har läst, eller hört något om den? Ska tydligen komma två böcker till, och även en film, så vi hoppas att det blir ett plus. Kan komma tillbaka med besked när jag kommit in i den.



Nu är jag bara jättetrött! Gick upp 6 imorse.. Men imorron börjar jag 3 så jag får sova ut :D
Så jag säger god natt och hoppas att alla drömmer söta drömmar :)<3


Västerås!

Hallå!
Jobbade igår, skulle ha jobbar 7-11 men fick jobba över, även idag. Bra med lite övertid, men mina fötter dödar mig! Har så jävla ont! :(
Så efter jobbet åkte jag, mamma och anna till västerås :) En sväng på stan, handlade inget men det va jättemysigt iaf :) Men såklart åkte vi inte rätt på en gång, utan åkte två mil fel, mamma va så envis att vi var på rätt väg, då jag sa till mamma; ska vi inte svänga här (pilen där det stod centrum,dit vi skulle) men mamma sa att hon hade vart där fleeera gånger och att vi inte skulle svänga.. Men jag hade rätt för en gång skull (känner mig stolt) eftersom att jag har jordens sämsta lokalsinne..

Idag kommer en tjej från folksam hit och ska prata om pension sparande med mig och björn.. Får se hur det går, känns som att det är ett bra tag tills man fyller 65, men alla säger att man ska börja i tid så det kanske är lika bra?..
Det va det jag hade att säga idag, kanske tar o köper mig en bärbar data senare idag, vill så gärna ha en!

Elvis spelar i öronen på mig, Viva las vegas<3


HEJ!

Transormers

Hallå!
Igår jobbade jag 10-18, mycket seg dag om jag får vara ärlig.. Jobbade typ ensam i 5 timmar :/
Senare på kvällen åkte jag och Björn ner på stan och åt på ming och kollade på Transformers 3 i 3D :) .
Inte så jätteinne i dom filmerna, men den va helt okej, lite svår att förstå för min del, men den va väldigt bra gjord.
Björn som är lite av en nörd vad det gäller dom filmerna tyckte den va jättebra. Jätte god mat som vanligt och en jätte mysig kväll :)<3

Idag har jag vart på TP en sväng, kollat efter en bärbar dator, men fan va dom är dyra! Knappt ingen under 4000, så om man vill ha en skaplig så svider det i plånboken :( Men får spara ihop, skulle vara bra så jag kan fixa med mina bilder, blogga mm.
Köpte mig ett par skor som jag kan ha på jobbet, har haft så jävla ont i fötterna dom senaste dagarna, så nu hoppas jag att jag kan jobba utan att ha ont.
Marre och Sandra var här en sväng och hälsade på :) Spelade Uno som är förbannat roligt egentligen :P

Ne nu ska vi se vad vi ska laga för mat, sen sova. Måste gå upp kl 6 imorron och jobba 5 timmar, känns väl sådär att jobba 6-11 men men...
Puss på er!

Gitarr & värme!

                        
Hallå där.
Börjar med att berätta att jag köpt mig en gitarr :) Vill så gärna lära mig att spela, så nu klirrar det för fullt här hemma :)
Jobbat hela veckan, ledig i tisdags då jag va hemma hos mormor o morfar :)
Så varmt och skönt väder, dock inte lika fint väder idag.. önskar att jag kunde vart ledig den här veckan ist för förra.. Men men.. Vill bada, har inte gjort det än i år, pinsamt..
Igår efter jobbet kom Sandra och Louise och gjorde mig sällskap :) Vi satt på djurgårn och spelade uno i värmen, mycke mys!
Idag är det fredag :D Jag älskar fredagar! Jobbar till 8, sen ska jag hem till min kärlek, kolla på film och äta tacos <3 
Och imorron blir det jobb igen.. Men jag är glad att jag får jobba! Synd bara att man inte kan ta vara på det fina vädret..


                          
                                                  Idag fick den här låten mig att gråta, så vacker, djup.