♥ SÅ SANT

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är


Jag är så lycklig för att ni finns för mig <3




♥ SÅ FIN

Ännu en låt som har fastnat där uppe! Den här låten är bara fin! Lite deppig kanske, men den är skön att lyssna på. Texten är fin. Den här gången är det ;

Melissa Horn - Vår sista dans
http://www.youtube.com/watch?v=IzW3oE4oX6M

Kvällen spenderas med två otroligt söta personer; Marre och P =) Dansa loss, nörda framför datan, äta tacos, trevligt, trevligt ! Puss på er!
Sandra <3

Idag har jag vart på Lager 157 med Björn och hans familj, jätte trevligt =)
Du är fan underbar <3


Ne, nu ska jag va lite social, så bye bye !

♥ WHATEVER

IRRITERANDE!


  hora  



♥ SO WHAT

Kolasås på er alla!
Här är allt bara bra, hoppas att allt är väl med er också! Sitter hemma hos babe just nu, två månader idag :) Inte mycket att hurra för, men många beckar små, blir en å!

I helgen va vi ju i Gbg, as trevligt och mysigt! Vet inte vad jag ska skriva mer om det, det har bara vart underbart!

Ännu en låt har fastnat på mitt huvud, och det är denna!

PINK- SO WHAT


♥ LIITE FÖR LITE!

Då kan jag ju säga att jag hade pluggat, liite för lite till kultur och idé historia provet. Kan ju säga att det inte gick riktigt som jag hade tänkt mig, nja, 40 poäng är nog lite svårt att nå upp till med mina kunskaper! Lärare verkar tycka att man inte ska få ha någon fritid, hem, plugga, plugga lite till, sova, upp till skolan för att sedan bli ännu mer hjärntvättad! På tal om hjärntvättad, så har jag tvättstugan idag. Men innan det ska jag träffa brudarna på stan =) För i imorron far vi till den stora staden Göteborg (lite göteborskt uttal), äntligen får jag träffa moster, challe och mina små söta kusiner =) Längtar som fan! Åker ner med mamma, teddy, mormor, morfar och Björn! Ska bli superskojj!
Ikväll kommer syster, det ska också bli jätte trevligt =)

Är i skolan som vanligt, lunsch snar, det behöver jag! Inte så mycket mer att prata om, sunkit väder, kallt och usch!

Du, förlåt för igår! <3





♥ SVIMMA

Ja, då vill jag börja med att berätta lite om min dag igår.

Vaknade, kände hur mensvärken, inte riktigt ville gå över. Så jag beslöt mig för att stanna hemma. Efter att ha sovit en stund till så vaknade jag upp och var vrålhungrig. Tog tre små mackor med skagenröra på (som jag egentligen inte tål). Efter att jag ätit upp, känner jag ännu mer smärta i magen. Gick på toa, spydde. Kände att jag blev jätte kall svettig, och hjärtat slog skit fort. Men vafan tänkte jag, tvättade händerna och spolade. Sedan vaknade jag upp på badrummsgolvet, eller ja, halva kroppen låg utanför. Vad ska man säga, jag svimmade. Tänkte efter, vad var det som hände egentligen? Jag minns att jag hörde spolar ljudet från toan, att det bara tonades bort. Det var min dag, i stort sett.

Nu, sitter vi och väntar på att lektionen ska börja. Sen måste jag verkligen plugga idag, har prov i kultur och idé historia imorron, känns inge vidare bra faktiskt. =/. Prov, prov prov, hela fucking tiden! Känner bara längtan efter studenten, då man slipper alla jävla läxor! Men, det är ju ett tag kvar.
Ne, nu orkar jag inte skriva mer. Smärtan i magen är kvar, men det är ju sånt som man får tåla om man är tjej....eller?


♥ MINA ÄNGLAR

Ne, nu har jag skrivit "hej", "hallå", "jahapp" i alla inlägg, alltid i början, så nu får det va slut på det! Varför inte skriva Lingonsylt i början av inläggen? Så God morgon Lingonsylt! Här sitter jag då igen, som vanligt i denna underbara datasal, bland alla ur snygga datorer, eller hur var det, ne just ja, det tar ca 10 minuter att komma in på en sida, eller vänta, kommer jag ens in på internet? Eh, skit samma, nu är jag iallfall inne. Den här håltimman är ju trots allt bara 2 timmar, så jag och min vän Louise sitter här och, ja nördar, eller hon är duktig och jobbar, men inte jag, för ja. . .

Då vill jag också passa på att säga att jag har haft en underbar helg!

Fredag: Eftersom att jag fick sluta tidigare, alltså ca 20 över 2, ist för 4, så blev det lite knapert för mig. Skulle träffa Marre och P kl 3 på stan, så ne, dom va inte på stan, Emma hade ont i magen, så henne träffade man ju inte heller, men då tänkte jag, men Therese, hon måste ju va på stan, men icke, hon va hos sin moster. Där går jag helt själv på stan och tänker, va fan ska jag göra nu ? Jo, ensam som jag är går jag till Åhléns kafé, köper en cola och en kladdkaka och sätter mig ner, jag kan garantera er att man känner sig skapligt mobbad när man sitter där, helt ensam och småtuggar på sin torra kladdkaka. Men jag klarade mig, ca en timme efter kommer dom inklivande, Marre, P och Therese =) Jätte kul att äntligen få träffa älsklingsmarre, och Therese som jag inte har träffat på evigheter! Sedan vänta på Sandra som ska sluta sin praktik, sedan hem till mig ! Köpa Tacos, laga mat, käka, glo på TV och snacka ! Underbar mysigt och trevligt brudar! Mina änglar ;) <3<3

Lördag: Hem till baby, köpa godis och glo på TV och bara mysa! Puss på dig gubben ! <3

En ny vecka, inte nya möjligheter, för den här veckan blir det plugg, i MÄNGDER! Teater lektioner efter skolan, prov prov prov, för mig iallfall, som missade lite när vi var i Turkiet. Men whata fuck, går det åt helvete så gör det!

Ne, nu får det vara nog!
Blåbär på er!






♥ TACK

Jahapp, hej igen =) Då har jag inte skrivit på ett tag igen , som vanligt, ber om ursäkt, för alla har ju såklart undrat vad som har hänt i Evelinas liv de här veckorna som jag inte har skrivit något. Då ska jag väl ta och förklara för er vad som händer och sker i mitt liv.

Just nu, sitter jag i datasalen och väntar på att vi ska börja, en timmes håltimme, eller hur man skriver. Efter skolan ska jag träffa brudarna, ska bli super skojj =D

Förra veckan var jag, P och A i turkiet, väldigt trevligt, men jag har saknat alla här hemma såklart! Solbrännan bortflagnad just nu =/ Inge vidare kul, men vafan, det finns ju solarium .. Tack tjejer iallfall för en trevlig resa =) <3

Den här veckan har jag vart med mitt hjärta <3 Haft mysigt varje dag, vart på IKEA, Biltema mm. Tack babe för att du finns och gör mig glad! Du betyder extremt mycket för mig, det vet du! Jag är så glad för att det är vi!
Jag tycker om dig <3


Japp, det var väl allt det jag hade att säga just idag, eller nu! På återséende, men tills dess; Var inte för kräsen, även ogräs i öken är en blomma!



♥ SLITEN

Hallå ! Alltså jag är bara trött just nu ! Försöker plugga, men mitt huvud orkar fan inte, måste ta tag i det, i will, soon !

Sandra va här ett tag, väldans trevligt =) Somnade en stund, inte meningen, men mina ögon va så trötta =P

Har egentligen inte så mycket att skriva om, men jag saknar dig baby, även om vi träffades i morse, så känns det så länge sen. . . Men men, man kan ju inte få allt man vill. Vi ses ju imorron iallfall, så jag får väl hålla mig <3

Ne, nu ska jag ta tag i pluggandet igen, usch!