ÅTER IGEN!

Yes, nu sitter jag här, åter igen på kvällen och skriver i min lilla kvällsblogg, det är säkert typ inga som läser den men ändå, kul att skriva ibland.

Idag är jag lycklig, jag mår bra i hela kroppen, och speciellt i hjärtat. Så mycke possetivt som händer just nu, fråga om ni vill veta mer. Ska bla få åka på en spel kurs med jobbet för att kunna jobba i kiosken :) Super, dessutom ska Louise också gå den, så allt blev genast mycke roligare :) Idag hade vi kul på jobbet jag och Louse, vet inte vad det var som gjorde det bra, men tiden gick fort iallafall, och det är ju huvudsaken :)

Mamma, Teddy, Mormor, Morfar och Anna va här ikväll på middag, det blev till förrätt avokado med skagenröra och räkor, huvudrätt, fläskfilé med kroketter- bearnesås och tzatziki eller hur det stavas med massa sallad, och till efterrätt chokladmouse med hallon, mumma :D Mätt och glad som man brukar säga.'
Tack världens bästa föräldrar-mormor&morfar & syster för en hel kanon kväll <3

Ne, nu ska jag krypa ner hos min babe i soffan och bara ha det allmänt bra. 


See yaa!




Funderar även på att bli mörkhårig igen, ja - nej ?!



BLIDDE INGET!

Nix, jag vaccinerade mig inte idag, kön va sjukt lång, så jag tar det på söndag istället.
Gick på bio ist, med anna och daniel :) Bröllops fotografen, as rolig film, absolut min humor. Tack syster för att du pröjsade min biljett, verkligen uppskattat nu när det är lite fattiga tider. Efter blev det ming hemma hos D :) Mys mys, såklart kollade vi på inlåst, världens bästa serie :)

GRATTIS ÄLSKADE BJÖRN :) SÅ GLAD FÖR DIN SKULL! VÄRLDENS BÄSTA OCH UNDERBARASTE. FÖR MIG FINNS DU ALLTID I MITT HJÄRTA, VAD DET ÄN GÄLLER. JAG ÄLSKAR DIG ENORMT <3





AJ!

Jahapp, idag ska jag vaccinera mig, jag som hatar sprutor! Men jag tar hellre spruta än att få svininfluensan! Kanske är det onödigt, men jag tänker göra det iallafall!

Imorron ska jag jobba, sen kommer mamma, teddy, mormor och morfar :) Ska bjuda på mat, så jag hoppas att det ska smaka :)

Ikväll blir det kanske bio, hoppas iallfall :) Det vore kul, med Anna och Daniel !

Hej med er!



DET ÄR PÅ G!

Nu är det på gång, min armbandsblogg :D http://ewesmycken.blogg.se/ kolla in den :) jag är inte klar med designen än, men jag sitter och klurar lite hur jag vill ha den. Och tack till Jimmy som har tålamod nog att hjälpa mig. Men idag gjorde jag faktiskt mycke själv, plus i kanten för mig där :)

Funderar även på att byta till den bloggen och skriva allt där, iställer för den här gamla bloggen, jag tror att det blir bäst så.

Ingen träning idag, men marre kom hit iallfall, vi åt, ja en liten spännande måltid, som smakade ganska bra tror jag =P Sen slappade vi bara, och björn bjöd på vit choklad mouse eller hur det stavas med hallon, gott var det iallafall :)

Imorron blir det jobba, wohoo, en dag den här veckan, känns ju kul.. Men man ska vara glad för att man har något, för nu för tiden är det inte enkelt att få jobb! Som kanske många tror. Då tycker jag såhär: försök själva om ni tror att det är så jävla enkelt.

Nu får det vara bra igen, jag är trött och vill sova, måste ju ha krafter till imorron!

Sov gott sötisar !

 

 


HUR BLIR DET!

Jag har tränat två dagar i rad nu, så jag tror faktiskt att kroppen behöver vila idag, men har inte bestämt mig än, vi får se.

Ikväll är det andra avenyn, så TV:n är paxad.

Har städat idag också, jag har väl fått nån jävla städ mani, allt måste se rent ut annars får jag panik! Sen ska allt lukta gott, helst sköljmedel, det blåa ;) Då mår jag som bäst, men värmeljus i hela lägenheten, mm me like!

Igår år vi spicy hot, det var jättte jätte länge sen, så det smakade niice!
Älskar föresten spotify :) Så jävla enkelt, tack jimmy :)

Vet inte vad jag ska skriva mer nu, har inte så mycket på hjärtat.

Hoppas älskling, hoppas! Torsdag :)



LÖRDAG!

Idag är det lördag, vi har tvättstugan igen, bättre att tvätta ofta och lite, så slipper vi få så mycke tvätt, om det nu finns tider kvar. Har städat lite också, så nu ser det fint ut :)

Ikväll ska jag nog vara med Emma och Louise :) Ska bli trevligt!

Har jobbat lite i veckan, och gjort lite fler armband, orkar inte lägga upp bilder nu, men det kommer :)

Har faktiskt inte så mycke att skriva just nu, ska väl träna imorron tror jag !

Jimmy, min snälla vän har hjälpt mig göra visitkort :) Så snäll, så snäll :) Hemsidan är inte klar, men den kommer:)





Det som är värt något får man slita för.





TRÖTT!

Idag har jag jobbat typ hela dagen :( Så jag är skapligt trött, så jag ska snart krypa ner i sängen och sleepa lite, tänkte bara skriva några rader innan.
Allt är bra med oss annars :) Va och handlade mat igår, då nu behöver man inte svälta =P, inte för att det har vart någon risk innan, vi har ju trots allt mamma och mormor :)

Igår skulle jag sälja min moppe också, eftersom att den inte fungerade förut, så laddade vi bara upp batteriet, eftersom att det var det felet förra gången när den inte startade, men den här gången funkade det inte. Så vi åkte först och köpte ett nytt tändstift, men det funkade inte heller, så vi åkte till mekonomen och köpte ett nytt batteri, men det fungerade inte heller, så vi åkte tillbaka till mekonomen igen för att byta batteri, men det funkade inte heller!! Åhh jag blir så sur! Så teddys kompis ska kika på den och kolla om han kan fixa den, i hope! Nu ska jag försöka att inte tänka på det någe mer.

Hann inte träna igår heller :( Så på onsdag hoppas jag att jag hinner :) jag längtar faktiskt till att träna, tro det eller ej =P

Armbanden är på vila, väntar på mer pengar, så ska jag fixa några till :) men än så länge så har jag väl gjort 8 st iallfall :)

Det var det som har hänt mig dom senaste dagarna, och imorron ska jag jobba igen, det är pengar iallafall :)

Sov sött små vänner <3



TRÄNA!

Yes, ni läste rätt, jag har börjat träna idag! Så jävla skönt känns det! Ska fan ge min på att träna regelbundet också :) Tränade med Sofie och Marre idag, först var jag lite fnissig, det kändes lite töntigt haha, men efter halva tiden ville jag bara lägga mig ner på golvet och sova =P så jävla slut! Men det va kul, och jobbigt, men nu känns allt superbra, man blir stolt över sig själv att man har gjort något bra för en gång skull =)

Kan ju passa på att berätta att alla räkningar är betalda, blir inte så mycke nöjje för oss den här månaden :( Men bosdadsbidraget kommer ju också, så allt känns bara fin fint :)

Ikäll blir Marre kvar här, äta buritos och kolla idol! Ville att alla tjejer skulle vara här ikväll, men det gick ju inte :( Men snart så :)

Inga armband gjorda idag, jo ett, men det kan jag inte lägga ut än ;) Ni ska få se det också :)

Nu ska vi åka och handla lite mat :) Har ju pengar på mitt coop kort eftersom jag får typ personalrabatt :) AS BRA! älskar medmera kortet <3

Ha en superbra fredag och chilla lugnt :)



NÅGRA FLER!

Yes, jag har gjort några till armband idag :) så himla kul :) Men det är ju inte meningen att jag ska ge bort dom, mamma och anna blev iallafall jätteglada för de armband som dom fick =)

Ingen där ute som läser min blogg som har vill köpa ett ? =P vore kul. Vet inte riktigt hur jag ska komma ut med det, men ska lägga några nere på mammas jobb och se om någon vill köpa :) dom brukar ju köpa allt så :) Säg bara till hur ni vill ha dom, så fixar jag ! ;)







Så, det var dom för idag :)

Sov gott <3


PROV!

Kunde inte hålla mig eller låta bli. Köpte lite småsaker så jag skulle kunna göra smycken. Bara man tjänar in dom pengarna som man lägger ut på dem. Men det va as kul att göra, älskar pillerjobb :) Nu kanske dom här inte blev dom finaste, men anna (syster) fick den i mitten, och den längst upp ska mamma få, som lite reklam haha =P Ne, men det är kul.
Om någon vill köpa ett så säg bara till, så fixar jag ett som ni vill ha :) bara kul att göra dom! Märket ska heta Ewe´s =P det kanske är helt oseriöst, men vem vet vad som händer framöver. En kul grej liksom :)







Inte så bra bilder, men det här är dom som jag har gjort idag :)

Nepp, nu ska jag kolla TV och imorron ska jag till arbetsförmedlingen på nåt möte, sen på stan och efter det lämna bilen för att kolla vad det är för fel på den och till sist åka till mormor på mat :)

BYE!


PAUSE!

Jag har tagit en liten pause nu från mitt städande, eftersom jag är ledig idag så passar jag på att göra det lite fint här hemma :) Björn är hos sin farmor och hälsar på. Har även städat i akvariet, så fint så fint.

Jag har kommit på en massa saker som jag ska och vill göra. Jag ska köpa träningskort och träna med marre, sen vill jag göra egna smycken och sälja dom, det kanske är lite svårt, men är det inte värt ett försök? Älskar att pyssla, så jag tror att det är en bra grej för mig, iallfall typ armband :) Jag tror iallafall på den idén!

 

Kommer ni köpa dom om dom blir bra? (jag har dock inte gjort dom som är på bilden)


Sen vill jag resa till ett varmt land, men det kommer ta ett bra tag innan vi kan resa.. :( Men vill iallfall försöka komma och besöka sandra P :) Sen vill jag ha en till katt, som tur är finns det ju att köpa för typ 50 kr eller gratis =P men det väntar vi med en stund tror jag. Jag vill att det ska bli jul så att man kan pynta med fina julsaker och göra pepparkakor.
Jag vill ha massa pengar så man kan göra roliga saker. Det tråkiga är ju att man får drömma ett bra tag till.


Nepp, nu är jag hungrig så jag ska ta och äta lite nu :)
Bye med er <3

 


JOBBA!

Yes, då har man jobbat i två dagar och tjänat lite pengar :) Fick även lönebeskedet idag, och jag är nöjd :)
Både kul och jobbigt att jobba i mataffär, för det fösta har pensionärerna jätte bråttom fram för att lägga på varorna, men sen när man väl ska ta betalt
-259,50.
-VA SA?!!!
-259,50!!!!!
-du behöver inte skrika
- :S, har du 50 öre
- VASA?!!!
- HAR DU 50 ÖRE!!?
- Vi ska se.... (2 min senare) nej tyvärr!

När de sen har betalat och packat ihop sakerna kommer de fram igen
- det stod att det skulle vara 2 för 22, det står inte här!!¨
- Jo längst ner på kvittot som jag sa till dig när du fick det!
- Jaha(går iväg med sur min för att hon hade fel).

Såna roliga saker kan man vara med om när man som sagt jobbar på en mataffär(ont i ryggen och axlarna är också ett stort minus!)
Men jag ska egentligen inte klaga, jag har sån tur att jag har ett extra jobb och får ihop pengar till det vi behöver =)
Det finns en gubbe (antagligen en alkis) som kommer in och köper öl varje dag, och han gör mig faktiskt glad, han är så rolig och snäll så man bara vill krama om han! Men idag! Då köpte han bara bröd :S så jag undrar om han kanske glömde ölen =P

Måste bara berätta vad som hände igår, måndags! Vi hade tvättstugan innan jag skulle börja jobba, eller björn tog hand om den när jag drog sen, men iallafall, då sitter jag och väntar i tvättstugan på att tvätten ska bli klar, medans björn har sprungit upp för att hämta klädnyporna, då sitter jag i godan ro och väntar, och ser nåt mörkt som går förbi golvet, jag kollar ner och ser, EN FUCKING STOR 40 CM LÅNG ÄCKLIG RÅTTA MED SVANS!!, SOM SEN KLÄTTRAR IN I ETT HÅL I VÄGGEN! kul att tvätta där nera liksom! men vi ringde till vaktis så han skulle fixa det, men man vet ju hur det blir.AS äckligt iallafall!



(nu va den jag såg inte lika söt som den här precis) 

Nu ska vi äta, lyp lasange, fasst man häller i köttfärsen i typ runda platter, ska bli spännande!

Hej då med er! (ikväll är det andra avenyn<3 ) Saknar mina tjejer föresten, massor! Speciellt P =(<3



OKEJ DÅ!

Nu har jag fått lite klagomål här o där på att jag är dålig på att skriva i min blogg, så jag får väl börja skriva mer, "okej då".

Idag ska jag, mamma och teddy åka till IKEA en sväng, dom ska kolla på kök, så jag passar på att följa med och köpa lite ljus =P

Igår var emma, jag och louise hos erik, mycke mysig! (Stavar fel med felit)

men nu ska jag åka !

Býe =)