<3


Today I stumbled from my bed
With thunder crashing in my head
And my pillow still wet
From last night's tears
And as I think of giving up
A voice inside my coffee-cup
Kept crying out
Ringing in my ears

Don't cry daddy
Daddy, please don't cry
Daddy, daddy, please laugh again
Daddy ride us on your back again
Oh, daddy, please don't cry

Why are children always first
To feel the pain and hurt the worst
It's cruel but somehow
It just don't seem right
'Cause ev'ry time I cry I know
It hurts my little children so
And I wonder will it be the same tonight



På ett sett vet jag att jag bär med mig dig, vart jag än går. Du sitter på mig för alltid! Kunde inte göra tattueringen tydligare att den var till just dig. Jag hoppas att du sett den och är nöjd. Ögonen fylls av tårar, jag blir så arg att det är såhär. Jag vill visa dig, jag vill krama dig. Jag har drömt om dig i många nätter nu att jag får träffa dig, krama dig, allt känns så verkligt, och att vakna är det västa, jag vill bara lägga mig ner och drömma igen, komma tillbaka till dig. Vissa stunder tänker jag bara på dig och inget annat, idag är en sån dag.
Låt mig bara få drömma ett litet tag till, jag vill vara hos dig <3


saknar dig <3

Idag saknar jag dig extra mycket! Men jag tänker gratta dig på fars dag, var du än är! Så många tankar som kommer upp idag, jag skulle vilja krama om dig och säga att du är världens bästa pappa! Även hur illa det kunde vara så är du ändå min pappa, världens underbaraste och jag saknar dig så oerhört! Lägger en ros till dig och tänder ett ljus som ger dig värme i höstmörkret! Jag tänker på dig och skickar kärlek, jag vet att du känner det!
Idag vet jag, jag känner det,du är nära mig.
Jag älskar dig underbara far <3



/Din Evelina (Linus) <3


gräv ner mig

usch vilken vecka, eller veckor.. Lämnade in min bil för 3 veckor sen och den skulle garanterat vara klar igår.. Rutan gick inte att hissa upp.. När jag väl var där igår och skulle hämta bilen som lovat så var den inte klar. Jag lacka ur och blev skiit arg. Så idag hämtade jag den och fick det gratis, skulle ha kostat 2200. Visst jag är glad att jag fick det gratis, men vilka jävla idioter! dom hade inte ens satt fasst allt ordentligt heller...
Jaja, bilen är hemma nu iaf. Ska fan sälja den och köpa en som det inte är så förbannat mycke fel på!

massa snö har det kommit också, jag önskar att jag var liten och väntat på att det skulle snöa. Nu vill jag bara bort från det kalla och trista! känns som att jag har hamnat i en svacka, allt känns tråkigt, jobbigt, ne jag vill till Thailand NU!

Jobbat hela veckan, ledig på söndag.. Och sen tog jag faräl av Louise igår som ska vara borta i en heeel månad, dumma dig!

Nu ska jag se film och krypa ner i sängen!

Varför kan inte allt bara vara bra, när ska saker sluta hända mig?! Bye <3


Jajemeen

Det blev en tripp till lager 157 med louise :) Snart ska vi hem till jimmy och hans nya lägenhet :)


Sen vill jag bara skriva att jag älskar min pojkvän Björn väldigt väldigt mycket <3

Och sen hoppas jag att alla har en helskön fredag :D


massage

Javisst, idag har jag unnat mig en underbar massage :) Fy fan va skönt det var, och vad jag har förtjänat det! Efter mat hos mamma och teddy, mys! Köttfärsås och sallad ! och dom åt makaroner, underbara makaroner, inte sönderkokta, helt underbara.... snart kommer tårarna efter suktan för pasta...

Nå, jobbat hela veckan, ledig imorron, då kommer P och Marre :)

Har sökt jobb nu, det får bära eller brista, men jag hoppas, hoppas på bra resultat.. Men oturen brukar ju vara med mig så egentligen vågar jag inte bli för glad.

Nu sitter jag med tända ljus och väntar på att en film ska börja. Måste tvätta imorron, men tvättställningen gick sönder förra veckan, den gick mitt av! och vi har inte köpt nån ny, så det blir till att hänga på köks stolarna :P

Nu orkar jag inte skriva mer , Bye <3

Trött

jag är så less på det här nu :( jag vill ha riktigt bröd, godis, cola, pasta! invägningen idag var inte heller så bra :( bakade ett nytt bröd som jag brände! Åhhh! Björn gjorde muffins igår som inte smakade någe vidare, bara stark choklad! ne blä för det här!

Iväg till jobbet vid 5.. Ska försöka hitta på nån mat också.. Inte så vidare lycklig nu.. Men när jag tänker på thailand blir jag glad igen :)
vet inte vad jag ska skriva mer, det va trevligt hos mormor och morfar iaf, få träffa kusinerna o så :)

HEJ!