jobba jobba

Tjo! börjar får igår morse, sis kom med frukost/brunch :) Mys! Massa skratt åt arga snickaren haha!

Sen bar det av till jobbet, så även idag, 3-10. Har fått fasta tider,lördagar ojämn vecka, iallfall nåt :)
Igår blev det tacos, sen tv och sova, sen hände det inte så mycke mer..

Imorron ska vi hem till mormor och morfar, kusinerna är där :) Ska fira max som har fyllt år!

Nu blir det frukost, sen jobba!


Ett fint kort på min älskade mormor och morfar<3


den är fin iallfall

Yes, det blev Tp med Louise :) en jacka, svart inte så tjock, men man får ha en tjock tröja under så blir det nog bra. Kan lägga in en bild på den vid ett senare tillfälle. Det är ju samma modeller som har funnits varje år på Stadium, samma,samma,samma! Har ju ärvt (ärft) jag och stavning,en jacka från sis, så får ta den om det blir alldeles för kallt.
Det blev en mys tröja och ännu ett vitt linne som jag hoppas att björn inte missfärgar om han ska tvätta den, ne jag gömmer den och tvättar själv :P Som sagt alla mina vita kläder är nu gråa och inte så vita längre.. Min lilla snutte försöker iaf <3

Ska ta mig en jättevarm dusch nu(önskar mig ett badkar i julklapp), fryser ihäl snart! Jävla vinter, i OKTOBER :S Så raggsockor och en varm pyamas och lite vaniljte, hej tant i like it!


Du är bättre än du vet
Mycket större än du vet
Men det klär dig att du tvivlar på din duglighet
Det gör man där du kommer från
jag förstår dig bättre än någon annan
<3


borttappad

Städa, baka bröd, spela the sims, titta på tv, duscha, ta ut brödet ur ugenen, äta, bajsa, träffa louise på tp när björn kommit hem, köpa vinterjacka, träna, äta mat..SOVA (titta på tv)

Jag är ledig, så man passar på att göra ALLT! Gör om bröden idag, dom blev heeelt okej :)
Igår hade vi "kundkortskväll" på jobbet, alltså finns det så mycke folk i Eskilstuna! Hemköp var alltså fullproppat med människor. Man var alltså tvungen att ha sitt hemköp kort med sig för att få sakerna billigare, tror ni alla hade med sig dom? ne jag skulle inte tro det.. Varannan kund, vadå måste man ha hemköp kort?.. Ne för det står ju inte klart och tydligt korterbjudande! Vi kanske skulle dela ut gratis glasögon också?. Godis för 29 kr kilot, chokladkakor 2 för 20 :O och jag va inte alls frestad att köpa typ 100 maraboo kakor, nej nej.. Men icke, jag håller mig till min nya och härliga livsstil lchf...

Så alltså idag måste jag köpa en vinterjacka, visst jag har en redan, men lite nytt tycker jag att man ska få unna sig :) Ne nu ska jag spela lite till, the sims<3  sen bär det av till Tp och träffa louise :) <3

HARE! (inte en hare utan hare bra typ, ja ni fattar) :P


Molly <3


bröd

Jepp, ett nytt recept på bröd som jag hittat är just nu inne i ugnen. Det luktar gott iallfall :) Gjort på ägg och philadelphiaost. Hoppas hoppas att dom smakar bra !! är så sugen på bröd just nu.



Jobbar idag, 16-20.30, har jobbar ganska mycket nu, känns jävligt bra!
Och jag saknar the sims, men nu har vi köpt en ny data så jag hoppas på att få spela när jag kommer hem från jobbet :) 

Tråkigt att jag bara skriver om mat, men det är vad jag sysslar med nu typ, eftrsom jag följer LCHF.. Sen händer det inte så mycket mer i mitt liv just nu tyvärr.. 

Räknar bara ner dagarna till Thailand :D

Skriver senare och berättar hur "bröden" blev ;)

Bye <3

dagens

Är bara tvungen att lägga in dagens låt!

Liquido - Narcotic


En vecka avklarad

Yes, en vecka utan socker, en vecka utan pasta! Jag är faktiskt stolt över mig själv och björn såklart! Från att ha ätit pasta typ 6 dagar i veckan i 19 år, till att inte äta det alls! :) Har nyss vägt och mätt mig, det visade bra resultat :)

Gjort lite mat i veckan..



Fläskfile med mosarella ost och salami med rotfrukter i ugn + hemmagjort bearne :)



Igår, fajitas med sallad, guacamole och tacosås, mumma!!


Den första snön kom också i veckan... det är svin kallt och jag behöver en ny jacka..


Maja får avsluta med den här bilden. Har inte så mycket mer att skriva idag. Ha det super allesammans!


3 ynka timmar

Japp, idag blir det jobb... tre timmar.. Men man får väl vara glad för det man får. Inte så värst nöjd över den lön jag kommer få nu i oktober, men men..

Igår tränade vi och gjort mat hos mamma och teddy :) anna var med också! vi gjorde taco fyllda paprikor och bifftomater med guacamole och tillbehör, mycke gott om jag får säga så!

Min bil är inlämnad på service, hatar bilar, allt går sönder, jag ska fan sälja den!!

Snart iväg till jobbet, men innan det, dammsuga och äta keso och avokado...

(saknar redan riktig mat)

Det går väl bra

Japp, igår startade vårat nya nyttiga liv med hjälp av GI/LCHF, där av att man ska äta så få kallorier som möjligt. Min syster och Rebecca kör redan med det och för dom funkar det ju :) så nu är det dags för mig och björn!

Igår gjorde jag pannbiffar med tomarer och feta ost, hemmagjort tzatziki och ungsstekta morötter och palsternackor, och resultatet blev mycke mycke bra!



Idag till frukost blev det smoothie eller hur det stavas med en mandarin till :) alltså inge mer pasta för min del :( och det märks, jag drömmde om att jag åt spaghetti inatt.. Inga kommentarer.
Ikväll blir det kyckling gryta med sallad :)

Och som väntat fick jag mens idag, tur att jag är ledig iaf! Så idag blir det slappa, senare kanske träning :)



weiii

Yes, thailand blir av :D för att vara precis den 26 jan - 10 feb :) och jag längtar som tuuusan!
Jag jobbar på, livet rullar på. På måndag börjar jag och björn med GI metoden så får vi se om vi blir lite smalare till thailand :P

Nu tänkte jag steka lite köttbullar, sen bär det av till jobbet :)