♥ GRILL KVÄLL

Ikväll blir det grillning hos erik =) Ska bli as skoj! Emma, jag, louise och erik =) Och ebbe såklart =P Så jag ser fram emot den här kvällen, och hoppas på det bästa såklart !

Idag, vart på tippen, TP och städat hemma. Har inte hunnit solat idag, och självklart så mår man dåligt över det, men det kommer nog fler sol dagar....
Igår, chill på djurgårn med vännerna, trevligt och mysigt =)

Ne, nu ska vi åka, tjing tjong!






♥ JOBBIG VECKA

Veckan har varit tung för min del. Har packat ner alla mina saker från mitt rum, så allt ligger i kartonger nu. Har pluggat hela veckan också, allt på en gång liksom. Men jag är så taggad, det är ju bara en vecka kvar nu  =) Så det rullar framåt!

Jag är också trött på all skitsnack som går runt folk. Ha lite stake och säg det rakt ut istället för att  gå runt till andra och snacka skit. ! Jag själv har snackat skit, och det står jag för, men det är slut på det nu ! Jag tänker inte hålla på med lågstadie trams längre! Om folk inte glädjs av mitt liv, ne gör inte det då, men man behöver inte snacka så förbannat mycke skit för det ! Jag har tröttnat, och det är jag nog inte ensam om. Det spelar ingen roll vem som har sagt vad, man förstår själv vad som är sanning eller inte. Ne, jag har gett upp det där nu! Tänka vuxet, det är vad jag har börjat gjort!

Idag är det jätte fint väder också, och det gör mig bara glad =) Så jag glädjs av att andra också mår bra, folk behöver höra att man finns vid deras sida, vad det än gäller, det är det som kallas vänskap <3
Mys kväll med babe, äta god mat och titta på tv och bara mysa. Imorron natt kommer mamma och teddy hem, har faktiskt saknat dom, så det ska bli kul att dom kommer hem igen =)
Nu ska jag chilla på ballen en stund ! Hare !




Gillar du inte min blogg? Läs den inte då, slösa inte din tid på nåt som du tycker är onödigt!



♥ VI FICK DEN

WOHHHOOO, VI FICK LÄGENHETEN! Är så jävla lycklig =) den är jättefin, 50 kvm, perfekt ! Flyttar den 1 maj, då det är faktiskt ganska snart, och så måste man ju packa också. . Spara vartenda öre !Mindre kul! Men det roliga är ju att åka till Ikea och köpa fina saker ! Så det kanske är min tur att må bra det här året!

Det är sol ute, jättefint väder, men ändå så sitter jag inne. Har solat i en timme typ, orkar inte ligga ute mer =P så jag ska nog kolla film. Ikväll blir det bara att vara hemma med mamma och teddy, dom åker utomlands imorron, så passar på att vara med dom. Babe är hemma, jobbigt att sova utan honom! Men men. . .Det som inte dödar, härdar!

Imorron kommer P och Marre hit, det blir mys =)Men nu ska jag glo film!



Du irrar vidare i samma turbulens och ignorerar, idiot!




♥ VÄNNER

Snart är lovet slut =/ men det har vart jävligt skönt faktiskt! Plus att det har vart super fint vädet, förutom idag, när jag hade tid att ligga och sola.. Men slutar tidigt i veckan så jag får skynda mig hem =)

Har vart mycket med mina underbara vänner också. Vore ingenting utan er! Tro mig, så mycket som jag älskar er, så glad som jag är för att jag har er, det går inte att berskiva! Det är ju ändå dom som man kan prata om allt med! Dom som man kan lita på, vad det än gäller. Och jag är så glad för att jag har lärt mig av mina misstag, de misstag som har gjort att jag nästan förlorat er helt. Men det gäller att upptäcka det, för jag föstår de som tröttnade på mig förut, jag har lärt mig. Och därför är ni så otroligt viktiga för mig. Tack för att ni finns, det betyder mer än mycket <3



Babe är och tränar, duuktiii! <3Så snart kommer sandra och gör mig sällskap =) Sen är vi jätte ivriga om vi ska få lägenheten eller inte, och jag hoppas, hoppas! Det vore verkligen underbart att ha något eget! Både björn och jag behöver det. Sen sommarjobbet på Konsum! Så lyckligt lottad att jag har fått det! Så klirr i kassan, eller aa, till hyran =P Så hoppas med mig, på onsdag får vi troligtvis veta!

Ne, det var allt för mig =)
Tro mig, vi vill bara ditt bästa, försök att förstå det.



♥ LOV

Hej alla glada och alla ni andra ! Nu är det lov, och det är bara underbart ! =)
I lördags var vi tjejer hemma hos sandra P, jätte mysigt ! God mat, skattjakt, robinsson och snack! Tack för en jätte kul kväll!

Idag är jag hemma hos babe! Blir nog kvar här inatt också! Mysigt <3