FAN VAD JAG SAKNAR DIG



När du satte på den här låten på högsta volym och mamma blev tokig, men du fortsatte och höjde volymen ännu mer, du minns, det vet jag att du gör. Ikväll spelar jag den precis lika högt som du brukar, lika galet som du gjorde det. För ikväll spelar jag musik för dig farsan, bara för dig, och jag hoppas verkligen att du hör, Red river rock, Tala närmre och Elvis. Tårar rinner, fan vad jag önskar att du vore här nu så vi kunde dampa loss tillsammans, lyssna på all bra musik, att Anna du och jag gjorde något galet ihop, bara en gång till?.
Men mest av allt vill jag bara krama om dig så förbannat hårt och berätta hur jävla mycket jag älskar dig. Det spelar ingen roll ikväll hur mycket du sårat mig, för ikväll tänker jag på ditt glada ja, när du var som bäst, för det är ändå det jag saknar.

Fan vad jag saknar dig pappa <3
/ Din Evelina


GRATTIS ÄLSKADE DU

Jag vill börja med att gratta min pappa som skulle ha fyllt år igår <3 Åkte inte till graven, men det kommer. Du vet att jag alltid tänker på dig iaf ! <3 Massa kärlek till dig älskade far!

Kanske dags att börja skriva lite igen eller? Vet inte vart jag ska börja, det har inte hänt nåt speciellt egentligen. Teddy har också fyllt år, så grattis till styvis :) Vi var där i söndags och grattade honom.
Igår var jag ledig, så jag och sis åkte ut till mälis och solade :) Jag som har längtat ! men idag regnade det ju bara såklart, har jobbat 5-9 också...

Jag har faktiskt inte så mycke att skriva om, allt rullar på som vanligt. Men på fredag ska vi sysslingar åka till syssling sara i Uppsala och shoppa !! WEEIIII :D längtar som fan!

Kvällens lyssna om och om igen låt: Cher - if I could turn back time
Jag är helt galen i den låten, i love it!



Ne, nu får det vara nog. Ska försöka bättra mig med mitt skrivande ;)


Kärlek är inte att kräva, kärlek är att ge <3


Laser

Hej!
Jag vill börja med att jag är väldrigt deppig för att Andra Avenyn har slutat, HELT!!!!! :( as sunk! onsdagarna som man längtade efter för att det var AA då.. Ledsen flicka 19!

Jaha, idag har jag vart på hälso studion, pratade med en tant om mina ben (håret på dom alltså). Jag ska lasra bort dom eller vad man säger. Fick pröva på hur det kändes, INGENTING kändes det ! Men det kostar därefter... Nu har jag iallafall tagit tag i mina problem och får se om det hjälper, hon gjorde bara behandlingen på en liten fläck på benet. Man måste gå flera gånger för att man ska se något resultat, men det är det fan värt, det håller hela livet sen. Tänk er att inte behöva raka benen i hela sitt liv! Det tackar inte jag nej till iallafall! Ska börja i höst sen, för man får inte sola och så efter behandlingen, så jag får vänta ett tag till.

Över till mina vita prickar på benen som ingen vet vad det är : S hel skumt! har ju haft dom sen jag var liten, men nu är jag trött på det. Inte ens tanten på hälso studion visste vad det var. Så nu har jag ringt till min vårdcentral som nu är Skiftinge wtf ! :O aja, man kan ju byta. Så dom skulle ringa upp mig så får jag väl höra med dom om dom vet något.. Tänk om man bara kunde skita i hur man ser ut.!

Ingen sol, ingen värme.. Så det blir väl till att städa, idag igen.. Jobbar lördag, söndag 10-21.. Jobbigt, men pengar.
Ne, nu blir det till att lyssna lite på Lars! <3


Aldrig älska dig igen

Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig

Men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen

Men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du