Vad ska jag göra?

Har ni läst mitt mail?

Jag kan inte mer än att be om ursäkt, vill bara veta om ni godtagit det.
Jag vill inte ha det såhär, och förhoppningsvis vill inte ni heller det.
Vad ska jag annars göra? Jag har gjort fel, jag är medveten om det.
Skriver här för jag vet att ni läser, det kanske är fel?





<3

Såna som vi med lyckan mitt i sorgen
Vi ställer frågor jag är trött på mina svar
Men du finns i mina drömmar när jag sover
Jag vill förändra nån av oss men jag vet inte hur man gör
<3





FÖRLÅT!

Förlåt till alla som jag någonsin gjort illa eller sårat.



LITE JUL

Igår va mamma, jag , teddy och anna på en jul konsert med magnus karlsson :) Det va jättefint :) man fick verkligen en liten julkänsla :) jag längtar till jul som fan, inte för alla paket, utan själva känslan, lukten, mys med familjen, ja ni vet :)

Just nu ska jag diska, är ledig idag :) Kommer jobba hela helgen till 9 .. Men det är pengar, alltid lika bra. För dom som undrar vart björn är så är han på arbetsförmedlingen, älsklingen min försöker verkligen, det ska ni veta, det är inte så lätt alla gånger, men jag vet att du kämpar :) Både för din egen skulle och för mig <3

Allt blir lite upp och ned just nu, många tankar för både björn och mig, tunga och jobbiga känslor, då inte mellan oss, utom saker runt omkring. Nu när julen snart kommer så tänker jag mycket på min pappa som inte kan vara med och fira med oss, så man saknar han jättemycket just nu :( men jag vet att han finns här med mig, jämt! <3 Jag kan önska att ALLT var som förut, det kan bli så, men då ska man vilja, från hjärtat.

En liten tanke från mig bara, jag saknar mycket just nu <3

 


GRATTIS

Yes, grattis till mig själv :P fyller hela 19 år, det skulle man inte kunna tro :P
Fick en digital fotoram av älsklingen min :) tack tack världens bästa <3
Ikväll kommer mamma, teddy, mormor, morfar, anna & daniel och firar mig :) Ska bli mys. Björn ska baka tårta och jag ska väl försöka hitta på något :)
Imorron blire fest , längtar :)
Ne, nu ska jag bli klar med allt innan alla kommer :)
Och tack till alla som har sagt eller skrivit grattis <3



Hej då lingontå

TACK!

Jag vill börja med att tacka alla som har hjälp till under flytten, verkligen tack, och så vissa som inte har brytt sig alls, inte för fem jävla öre! men vissa människor är ju så, skiter i allt! vilket jag kan tycka är en aning konstigt, idiotiskt om man får uttrycka sig så? Men men , det är upp till dom, som tur är så har man vänner och familj som ställer upp i vått och torrt. Men nog om det, inte deppa för att vissa inte bryr sig.
 
Så då sitter man här bland allt mellan himmel och jord, fy fan va mycke grejjer!! vet inte själv vart allt kommer ifrån, men nu är iallafall allt inplockat, och i stort sett är det bara lite småfix kvar :) mycke kläder som jag ska ge bort till UFF tror jag :)

Och på torsdag fyller jag år :) Weii! så på fredag blire fest, hoho, det ska bli super kul :) Och imorron ska jag på spel kurs i västerås, jag ska köra . . . Med vi har ju GPS, så det ska nog gå bra :)

Ne, nu tillbaka till allt gammalt slit och släng. HEJ MED ER :)