♥ SAFT

Inget går upp mot att dricka Maitas hemlagade saft, jag är bokstavligen förälskad i den! Sitter och pluggar, vad gör en glad? Jo, Maita saften! När man är ledsen, vad passar då om inte Maita saften. Passar bra till fest som till vardags =)

Sitter och pluggar, ja, jag har gjort det hela, HELA dagen. Så jag tycker att jag är värd en paus nu. Men nu när man väl är "ledig" så vet man inte vad man ska göra. Sitter iallfall och lyssnar på raggarklassiker, sjunger med och diggar med foten. Ni vet vad jag menar.

Har bara en sak till att säga ; SÖNDAGAR SUUGER !





♥ ÖNSKA




Jag önskar, om det ändå vore.







♥ TRO

Det finns dagar man inte kan resa sig upp
man är trött, man är sliten.
Det finns dagar då man inte kan säga någonting, man är
trött och livet passerar förbi



Ta min hand, snälla, underbara du
Finns för mig, så som jag finns för dig
Ge mig trygghet, ge mig kärlek, ge mig oss
Det är vad jag behöver.





♥ FUCK

Fuck you mother fucker !


Sandra och jag förstår inte varför man lever.
Vad går livet ut på? För det spelar ingen roll ändå vad man gör, det går åt helvete ialflall till slut. Men tills dess gäller det väl att vara så lycklig som det bara går?

Tur att man har varandra <3





Sova kan man göra i graven!





♥ RÄDD

Det spelar ingen roll vad jag säger, jag får ändå höra samma sak, varje gång, hela tiden. Jag kan inte lita på det som ni / du säger, att det inte kommer hända er ! Det sa han också! Men ni vet ju själva hur det slutade!
Jag är rädd, jag blir rädd, när ni inte förstår mig.

Försök att förstå mig, jag vill inte att det ska hända igen, inte er!

Varför förstår ni inte? Varför förstår ni inte att jag bara är rädd om er!?








♥ JOBBIGT

Igen, igen i datasalen. Vi jobbar lite med projekt arbetet, det blir bara mer och mer spännande =) Längtar faktiskt väldigt mycket till det, själva grejjen du vet. Letar låtar och planerar, kul kul !

Mitt nikotin sug kryper bara fram mer och mer. ! Jag blir bara mer och mer irriterad, på allt och alla ! Det går ut över precis alla, och speciellt till dom som inte ens förtjänar det för fem öre! Förlåt!
För er som kanske inte vet, så har jag slutat snusat, eller ja, jag snusar Onico. Men man känner att det inte är likadant, att ådrorna, blodet, hjärnan inte är som det brukar. När man somnar på lektionerna så tror jag att det är ett tecken på att allt inte står rätt till. Men vad vet jag, jag kan ju ha fel?.

Helgen har vart fantastisk ! Hela helgen har gått åt att fixa mammas salong. Bilder kommer senare när jag har införskaffat mig en kamera. På Lördagen blev det bio, Raggarbrudar! Den va as bra, tycker jag iallafall ! Tack familjen för den roliga lördagen!

Nepp, nu syslöjd.



Älskling <3





♥ NATIONELLA

Jag har ju inte skrivit om hur det gick med nationella svenska provet. Haha, det blev 11 sidor. . .  När jag väl var klar kom jag på att det skulle va en krönika, och en krönika ska vara kortfattad. Men det får väl gå som det går. Man kan ju sträva efter ett G iallfall. Sen fick jag VG på mitt röst prov =D Over happy liksom!

Veckan har vart stressig, mycket att göra. Som igår storstädade jag hela mitt rum, nu är det fan dammfritt ! Och sen skrev jag en önskelista också . Inte långt kvar nu !! LÄNGTAR!!!!!

Imorron hoppas jag på att älsk och jag kan gå på Saw 5 ! Jag vill !! Sen nu i helgen så ska vi måla om mammas salong, ska bli skojj !
Och Sandra den jäveln är utomlands! USCH!

Ne, nu orkar jag inte skriva mer !



Inte tröttna, inte nu !




♥ TACK

Tack mitt hjärta, för att du finns och förstår!

Är du en av dem som gråter när ingen ser på
Är du en av dem som berörs ändå
Jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt
Alla som vill ta en stund att fundera
När ska vi göra mod av sorgen och börja agera
Och jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt
.

Jag saknar dig pappa!


     





  

♥ HUMÖRET

Alla vet att humöret kan svänga till ganska kraftigt, iallfall mitt.
Det behöver inte vara något speciellt, vissa svarar inte på sms!. Annars kan man vara ganska svartsjuk, man saknar vissa människor, allt är jobbigt i skolan, man känner sig inte uppskattad direkt! Men, skit samma, bara bita ihop, för jag pallar inte mer! Orkar inte ens bli irriterad på små skit saker längre!
Ibland blir vissa människor, allt annat än sig själva, eller, ni kanske blir er själva?
Det va iallfall inte såhär jag lärde känna dig!

Så tack vare Marres hittelåt så kan man bli på bra humör igen ! Tack!




Jag säger bara och, so what!¨Falsk?




♥ INTE ALLTID

När man vaknar på mogonen, tänker, gud va pigg jag är, vaknar liksom 5 minuter innan klockan ska ringa, shit, så stolt över mig själv. Jag kliver upp, tar på mig kläder, käkar och sminkar mig. Blir klar i tid, har t.o.m lite tid kvar till ingenting. Sätter mig på sängen och tittar på klockan, 5 i halv gick den. Klockan var nu 11.20. När skulle jag vara i skolan för att bli intervjuad av någon från Stockholm som undersöker skolvården? Jo klockan FUCKING 12.50 !!! Jag har alltså gått upp en timme tidigare! As irriterad nu, när jag har kunnat sova as mycke längre. ! Åhhhh! Men men.
Jag ska alltså in till skolan idag, enbart för att någon från skolhälsovården (typ) ska intervjua mig och några fler från skolan, Jag blev utlottat! Eftersom att det är buffertdag idag, så skulle jag kunnat vart helt ledig, men icke!
Sen klockan 3, ska jag in till skolan igen, för att ha teater träning till kl 5! Åh, alltså den här dan, skjut mig långsamt!

Svenska nationella imorron! Kris! Fan allt som har med läxor eller prov att göra kan fan stoppa upp sig någonstan! Är så förbannat trött på det!!!

Det blir inte alltid som man har tänkt sig!


♥ FARS DAG

Idag vill jag skänka hela min själ, all min kärlek till min älskade far!
Att inte få säga grattis på fars dag till dig känns otroligt tungt! Orkar inte besöka graven idag, men du vet att jag tänker på dig, hela, hela, hela tiden! Jag saknar dig så otroligt mycket!




Farsan, jag älskar dig !









♥ MUSIK

Då, nu , igen , sitter jag här i den kära datasalen, jag behöver inte ens berätta mer hur den ser ut, eller hur bra datorerna funkar, för det vet ni ju redan . Ska snart ha syslöjd, så varför inte spendera dennna ensamma tid i datasalen, med bra musik i öronen.

Helgen har vart helt underbar, helt ok =D

Fredag: Halloween ferre hos mig =) Jätte mysigt, alla tog det seriöst, kändes skönt, hah! Marre hjälpte till och fixade fint, och P också! Tack brudar. Kvällen blev väldigt lyckad. Med lite små skarvor. . . Vi finns här för dig, det vet du.
Du har gjort rätt, du, det kommer att lösa sig ! Du, du har alltid oss vid din sida!
Tack tjejer för en toppen kväll! <3

Lördag: Hem till Louise, jätte mysigt, god mat och film! Och massa snack ! Skräckfilmen Seed, vad säger vi om slutet!? Ehh.. aa. . Men förutom den otroligt "braiga" filmen, så hade vi det as mys!

Söndag: Hem till mormor & morfar och käka. As gott, alltid lika roliga kommentarer, alltid lika söta, alltid lika underbara! Sedan mys med babe <3