♥ SNART

Att handla och slå in julklappar dagen innan julafton, det är min hobby. . .

Imorron är det julafton, och jag längtar faktiskt ganska mycket nu =) Hoppas att det blir lycklig och bra, det blir den nog !
Nepp, nu är det dags för mig att klä granen! Bra familjen Gräsberg, bättre sent än aldrig (Y) !


♥ OMEDVETET

Jag vill tack alla vänner för en underbar fredag ! Så himla kul! Verkligen tack så mycke. Mycke skratt, och mycket mer, ni vet vad jag menar klassen ;)


Ännu en sak, ännu en gång, ett omedvetet beteende. Du vet inte varför det blir så, men jag vet. Man kan tycka och tänka massor, det gör jag. Och ännu en gång vet du inte varför jag beter mig som jag gör. Men som jag skrivit förut, det kanske är enklare att skriva ur sig, än att prata om det. Snälla, tänk efter innan ! Det är jag tvungen att göra hela tiden !
Men tack för att du har sagt det, nu känns det som att du menar det. Men varför inte visa det också? Jag saknar det, det som visades förut. Du vet vad jag menar.

Det vackra, det underbara !
Du bara du. Var det inte så?




♥ IRRITERANDE

Mer och mer saker tär på mig, små små saker som bara är irriterande. Ska man inte anpassa sig efter varandra? Jag tycker det, men inte du? Svårt att bara ens förstå! Jag vet att du läser, men inte fan händer något!¨
Nej, jag skiter it. Bättre att skriva av sig kanske?... Kanske bättre så, jag tror.
Tänk att små små saker ska blir så jätte stora, tro mig, jag vill inte bry mig, jag vill inte känna, vill inte känna efter. Det är jobbigt!
Det kanske kommer, kanske inte.Vänta länge?


Ne, imorron ska det iallfall bli kul, det har jag gett mig fan på! Med er klassen blir inget tråkigt ;)








♥ VARFÖR

Jag orkade inte läsa mer, det blev för jobbigt. Jag vet att det var förut, men varför, varför ska det va svårare med mig? Du verkar tydligen inte ha haft svårt att säga det, eller iallfall inte svårt att skriva det till "dem". Är jag annorlunda, var dom annorlunda? Känns som att jag fortfarande inte är/var som dom. Hur vill du att jag ska vara, vad ska jag göra för att jag också ska få det som de fick? Är du rädd för det?
Både lätt och svårt för dig att skriva. Så extremt svårt att säga! Kan det vara så att du inte känner så, är det därför?
Så svårt att veta, så svårt för mig att förstå. Jag tycker iallafall att det är viktigt att höra det, att få veta. Men tydligen inte du?

Dom så rätt, jag så fel?
Så svårt att visa det?`
Varför?



♥ HJÄRTA

Can you handle me the way I am?
Boy I like you just the way you are!
It don't matter 'cause I'm the one that loves you best!




Vi är olika, jag vet !
Jag älskar dig, för att du är du <3




♥ POKER FACE

För det första vill jag bara tacka alla som var med på min fest och som va med ut på krogen! Verkligen tack för en helt fuking underbar födelsedag ! <3<3
Jag fick massa fina saker av mina underbara vänner! TACK TACK TACK ! <3

I lördags blev det fira Johanna! Grattis igen vännen! Förfest och sedan utgång! Så förbannat kul! Tack ännu en gång för en lyckad kväll!

Jag kan inte låta bli, jag har blivit beroende, igen, åh nej tänker ni, börja inte snusa igen , men icke! Det är nämligen den här låten som har fastnat ! har bara lyssnat på den 6 ggr idag. . .

Smakprov?



 
Jag älskar dig <3





♥ TÄNKER INTE

Jag tänker inte låtsas som att allt är okej, jag tänker inte gå bakom ryggen, jag tänker inte snacka skit om andra, jag orkar inte lägga mig i , jag vill inte bli indagen i andras.
Folk vet vad jag tycker, jag har förmedlat det till dom, dom vet att det var dålig stil.

Och visst , jag tänker inte lägga mig i, men det är svårt när det gäller dom som står närmst om hjärtat. Varför inte snacka igenom allt?


Jag tänker iallfall inte hänga läpp, för imorgon är det MIN FÖDELSEDAG!. Ni ska bara hur glad jag är att äntligen få fylla 18 =D Så himla taggad just nu! Ni anar inte!
Jag fick en digitalkamera av Teddy igår, ni ska bara veta hur glad jag är över den, hur bra den är! Teddy är btw på sjukhuset, han ska operera knät! Hoppas att det går bra, bästaste styvis!

DET KOMMER MERA !