GLAD PÅSK !

Tjo, nu var det ett tag sen sist. Så nu ska vi se om jag kommer ihåg vad som har hänt sen sist..

Onsdag: Åkte hem till syster efter skolan, käkade lite och pluggade, sen var det såklart LOST =D

Torsdag:
Äntligen lov ! Fan va sköönt! =D Älsklingen sov hos mig, vi var och handlade på ICA maxi också =D Sen hade vi allmänt mysigt, älsklingen och jag <3<3

Fredag:
Äta hemma hos Marres mormor, men marre va inte med =( hehe, moster och hennes karl och mina kusiner kom på besök nu i helgen, väldigt trevligt =D Sen efter käket så var det bara hem och sova..

Lördag:
GLAD PÅSK =P Haha, vi var hos mormor och käkade god påsk mat =) Sen lekte jag med min lilla kusin Max =), sen hem och sova =P

Idag:
Teddys barn och barnbarn kommer hit på mat =) Anna och Danne är här =) Så nu måste jag hjälpa till att städa lite.


PUSS/Evelina
image115

MATLAGNING !

Tjoo =) Nu sitter vi och väntar på att matlagningen ska börja! Hoppas att vi får göra något gott idag, är fan hungrig.. Som vanligt. Dagen har vart okej, lite långsam, men det är det ju alltid på onsdagar. Ja, har inte så mycket mer att säga men.

Ikväll är det LOST! Hahaha, värsta nörden! JA! men jag gillar´t! =D Sen blir det nog en del plugga också om jag orkar =P.. Men men. Skriver väl mer ikväll eller nåt !

PUSS/Evelina  ♥

BILDDAGBOKEN !

Nu blev jag lite sur =( Dom har gjort om bilddagboken så att den blev helt CP! Fan, den va mycke bättre förut! Unket enligt mig iallafall! Vad tycker ni? Aja, det finns ju större problem här i världen men endå, värsta synd iallafall! =(

Just nu ligger jag och tittar på 100 höjdare, så jävla kul =D haha, fan kul att det äntligen har börjat igen =) Så jävla sjuka människor, haha!! Väldans KUL iallafall!

Ska snart sova, mår inte så bra, har inte gjort det på hela dagen! Hade typ feber när jag kom hem =(
Så god natt & sov gott!

PUSS/Evelina

















Home !

Nemen tjeena! Nu är jag hemma igen.. Mår inte alls bra faktiskt, jag kan inte andas genom min näsa, för den är full av skit, min hals är trång så där kommer det typ inte heller någon luft =(  Fuck lixom! Jag vill inte vara sjuk! Det började i fredags när jag vaknade, hade skit ont i halsen, sen i lördags så hade jag typ feber, stackars älsklingen som fick dras med mig, hehe, va ju inte så pigg precis! Men idag så är hela jag ett bowlingklot =( .. Men hoppas att det går över snart!

Jag har haft en super duper bra helg tillsammans med den underbaraste killen på denna jord! Massa mys, godis och bara du och jag.. Och dina syskon såklart =) Men fasst att jag inte mådde någe bra så va det väldans trevligt! Du är underbar och jag älskar dig så otroligt mycket så jag nästan spricker! <3<3
Tack för en fin helg! <3

Har pluggat sen jag kom hem, så nu är jag trött! Ska sova snart, men har ju sov morron imorrn så det blir nog en film iallafall =P Hehe!! Men sov gott världen! Dröm sött!

PUSS/Evelina

image113

Weeiii !!

JAAAA!!! HON VANN!! Fan vad glad jag blir!! Yes lixom!! Hehe! Hoppas att hon vinner hela skiten! Tack svenska folket för att ni har lite vett i huvet hehe! Säger bara go Charlotte!

Sitter hemma hos älsklingen fortfarande =) Ska åka hem senare ikväll, måste fixa med lite läxor o skit.. Men men, skriver väl mer sen när jag kommer hem! Hat så bra sålänge =)

PUSS/Evelina

=D

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR =) HEHE! SNART MELODIFESTIVALEN! HAAREEEE! =D

PUSS/Evelina

HOS ÄLSKLINGEN !

Halleloja! Just nu sitter jag hemma hos älsk =) Igår hade vi det mysigt, fasst att han somnade =P hehe! Satt & myste med Erika istället, hehe! Vissa säger fot, andra säger foot =D haha!! Nehepp, tobbe skulle åka och fixa något hos hans kompis, så snart kommer han väl hem igen =)

Ikväll är det melodofestivalen =D Längar!! GO CHARLOTTE!! hehe, hoppas att hon vinner! Så ikväll blir det mys med älsklingen igen! =) Godis och mys, hehe!

Nepp nu orkar jag inte skriva någe mera, men ha´t bra =)

PUSS/Evelina

Jodå !

Tjoo! Nu ska jag snart sova, ska upp tidigt imorron! Fy fan! Orka börja 08.10 på en fredag lixom, men skönt att vi slutar 12!
Det har vart en helt okej dag idag, inget speciellt har hänt. Va i skolan, sen hem o plugga lite, annars så har jag duschat och ätit =P
Imorron bär det av till älsklingen =) Myyys heeela helgen, bara med dig gubben! Ska bli så skojj! Love<3<3

Så jag skriver väl mer i helgen kanske, om ni har tur =P Hehe, ska läsa SE&HÖR nu innan jag somnar, får se vad det blir för skvaller den här veckan hehe!

God natt då, sov sött alla små barn!

PUSS/Evelina

TRÖTT !

Just nu ligger jag bara och kikar på TV, det var LOST för ett tag sen =D Men inte lika spännande den här gången, men bra endå =)

Va ju med älsklingen igår, jätte myys!! Kikade på TV, badade och käkade god mat =D Älskar dig gubben<3<3<3

image112
Mamma, jag & Teddy var på bio idag, Iskariot hette den, helt okej film faktiskt, svensk, bra skådisar, så 4 av 5 getingar =P Mamma & Teddy gick sen o käkade på Akropolis, men jag åkte hem och kikade på Lost istället, hehe!

Ska väl snart krypa ner i sängen och glo på film.. Har sovmorron till 1 =) hahah! Ska bli såå skönt att få sova ut! Så god natt alla blogg läsare!

PUSS/Evelina


MTV !

Hallå där =D Just nu sitter älsklingen och jag o tittar på Deal ore no deal =D Mys!
Idag så försov jag mig, så mamma skjutsade mig =) så jag kom i tid iallafall!
Jahapp, en vanlig skoldag, förutom att MTV kom till våran skola =D Heheh!! Jag va såklart med och tittade. Många blev intervjuade, jag också, hehe, men det var för Malins skull faktiskt, han sa bara glad påsk och frågade om vi ville hälsa till någon, så vi hälsade till alla, hahaha! =D Tog lite bilder, det va mest allmänt pinsamt! Men men, man lever ju bara en gång!

     

Så nu så ska Teddy och jag åka o köpa spicy hot!! Ska bli såå gott!! Älsklingen ska äta pizza, haha! =)

Nehepp. Ska kila nu, sen så blir det nog inge mer skriva idag, jag ska ju umgås med min underbaraste =) <3<3

PUSS/Evelina

GOD NATT!

Tjoo =D Sandra drog hem för ett tag sen, , vi hade det mys och roligt tycker jag =) Nu har jag duschat och ska sova.. Vill se på en film, men måste nog sova, annars så orkar jag nog inte upp imorron.. Nehepp, har faktiskt inte så mycket mer att säga.
Så god natt sverige och alla ni andra =D
Saknar min älskling också!<3
Och till Marre, hoppas att allt kommer att gå bra, hehe =D Och P också såklart<3

PUSS/Evelina

image105

SANDRA!

Hallå =D Just nu ligger sandra och jag och tittar på TV =) Vi väntar på deal ore no deal =P Det blir nog ingen dans idag heller , heheh! Men vi kanske ska börja träna istället =D Japp, sen blir det Outciders och mat hehe =D

Igår blev det lite ändringar, jag åkte till älsklingen istället, han va tvungen att vara barnvakt, men det blev mysigt endå =D Älskar dig gubben!
Så imorse så tog jag hav 8 bussen hem från han, för jag skulle hem innan, börjar ju 12. Så när jag kom till stan så väntade jag på kvart över bussen.. Jag stod där och väntade, väntade.. Sen åker bussen bara förbi!! Whata! Blev sur och tänkte, dom har väl flyttat busshållsplats till den vanliga. Gick dit, men ingen buss.. Gick sedan tillbaka till den andra busshållsplatsen, sen kommer en "reseledare" fram till mig och säger:
- Ja, du ser lite vilsen ut, vart ska du?
- Jag skulle med 11:an men den åkte bara förbi =(
- Ja, men den går utanför MC nu.. Du såg väl att inte busshålsplats skylten var kvar.
- Åhh, okej.

Så jag blev lite sur, eftersom att det spöregnade sen fick jag stå i kylan typ 30 minuter.. Men men, sen kom jag iallfall hem och sov en stund. Annars så har dagen vart bra, kort tid i skolan. Sen kom P, Marre och A =D Dom hämtade mig på stan, då blev jag glad hehe =D P körde!! Hehe!

Jahapp.. Ska umgås lite nu. Hare så bra, skriver väl sen igen!

PUSS/Evelina

LET´S DANCE!

Hallå alla där ute eller inne, eller ja, god morgon =D Har precis ätit frukost =)
och nu ligger jag och tittar på reprisen på lets dance, vet vem som åkte ut,
men vet inte hur dom dansade..
Idag ska vi nog åka till Jysk, tror jag.. Mamma skulle titta på något =P Och sen kommer älsklingen till mig =D Ska bli jätte kul! Puss på dig!

Nehepp, skriver nog inte så mycket mer idag eftersom att älsk kommer =P Hehe, men nu vet ni vad jag ska hitta på idag =D Hoppas att ni också ska göra någe kul idag! Ha det super!

PUSS/Evelina ♥

image102

MELODIFESTIVALEN!

KATASTROF!!!!!!!!!!!!!!! Fuck melodifestivalen! Herre gud!, vilka ringer och röstar på Nordman?!?!?! Okej, jag gillar inte Carola, men hon är iallafall bättre än jävla Nordman! Alltså vart tar melodifestivalen vägen? Förut var det iallafall lite schlager, eller hur det stavas, men nu?? What lixom! Ne, nu är jag extremt besviken. Det måste ha vart någe fel på telefon röstningen! Vi får väl se vad som står i tidningen imorron. Men helt fel, tycker jag iallafall, det är jag nog inte ensam om!? Eller vad tycker ni?

Just nu ligger jag och kollar på nån strange film på 2:an.. Fattar typ ingenting, men endå. Vi har käkat o så =D Men nu ska jag snart bada, inpackning i håret kanske, vore bra nu. Sen blir det film och natta kudden. Jag vill så gärna ha en liten katt att kela med, nu när man är hemma själv o så. Men både mamma och jag är allergiska =( Dom är ju så himla söta + att det inte är ett så extremt jobbigt husdjur heller, om man har en innekatt alltså. Men jag har hört att det finns katter som folk kan ha som är allergiska, men dom är säkert skit dyra! (inte nakenkatter). Nehepp, nu känns det bara som jag klagar på allt, men mitt liv är bra =D hehe! Saknar bara min älskling och mina friends! Och min syster såklart! =D Men vi träffas nog snart, i hope!

Nehepp god natt alla söta & alla ni andra!

PUSS/Evelina ♥

image101



GÓ KVÄLL !

Hallå alla blogg läsare =P Nu har min mage lugnat sig, men jag har fortfarande ont.. Sen har en liten förkylning krypit in i min kropp, så min hals vill inte det jag vill och min näsa vill inte vara torr =( Men jag klarar mig, så farligt är det inte... Det blev ingen bio för våran del ikväll, den blev hemma med BINGOLOTTO =P istället, hehe.. Nedå, jag ligger och tittar på TV faktiskt, blir väl film sen som vanligt..
Önskar att älsklingen va här nu så vi kunde ligga och bara kramas! Men vi syns ju förhoppningsvis imorron =DPuss på dig underbaraste!
Nehepp, mat snart också, hehe =D Kyckling, ris, sås osv.. Ska nog bubbla sen, ta hand om mig själv lite =P (hej ego) Hehe..

Mamma har köpt hem kiwi, så himla gott och cola med =D I´m happy ! Ne, nu tycker jag att sommaren kan krypa fram, jag vill se sol och grönt gräs, jag vill springa på en strand och sen bara hoppa i och bada!! Åååhhh, GE MIG!! Men, den kommer väl så småningom, I hope!

Nehepp, skriver väl sen om jag får för tråkigt =P

PUSS/Evelina<3

image100

GOD MORGON!

Jahapp, nu ligger jag här hemma, och tidigt är det.. I går åkte P hem sent, kommer inte ihåg när =P Men sent iallafall, vi hade det mysigt, kikade på TV och snackade =D
Idag så var vi tugna att gå upp tidigt, för A skulle o jobba, och P & Marre skulle titta på match.. Så P kom och hämtade oss och skjutsade hem mig och A =D Tack så mycket för skjutsen, du är så duktiiig =D

image99


Så nu ligger jag i min säng och har fitt ont i min jävla mage, IGEN!! Som vanligt varje månad. Ska börja äta piller mot värken, måste göra det iallafall.. Ska kika på en film, Dan in real life, tror att det blir den. Ikväll om jag orkar ska väl jag, mamma och teddy gå på bio =D Hoppas iallafall att jag mår bättre sen.

Saknar min älskling också, vi va ju i torsdags , men det känns som en evighet sen vi träffades!! Hoppas att du kan komma till mig imorron =D Vore mys! Älskar dig <3<3<3

Skriver väl sen igen =P Heheh, det är så himla kul med bloggen nu, eftersom att den är så fiiin =D Hoppas att alla får en trevlig lördag!

PUSS/Evelina<3

HOS MARIA!

Just nu är vi hemma hos maria =D Jag, P, Marre och A =D Jätte trevligt!!! Vi har gett P presenterna, hon blev glad!! =D Yeaa, vi lyckades! Hehe! Sen har vi käkat tacos, jättegott =D Nu sitter vi och tittar på Så ska det låta, eller jag sitter framför datan och är osocial, hehe.. Men nu ska jag umgås lite, men hoppas att ni har haft och kommer att ha en trevlig fredag!

MMMMYYYYYSSSS<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

PUSS/Evelina

image98

BUSS - 080307

Snart så ska jag ta bussen till skolan. =/ Eller om en timme typ. Fick skjuts av tobbes mamma hem eftersom att jag inte börjar fören halv 2 idag. Suck... Har en lektion, sen slutar jag. Men det är ju kul att träffa klassen iallfall.. =D

Igår hade iallafall jag och älsklingen det mysigt! Vi tittade på film, käkade och bara hade det bra =D
Jag älskar dig, underbaraste<3<3<3<3

Efter skolan, stan med Sandra & Marre =D Ska bli sååå kul!! Haha, och hela den här dagen kommer att bli underbar, jag är glad, det är fint väder + att jag kommer att få vara med dom bästa vännerna som finns =D LOVE YA!! (fjortis) ..

Jag vill bara ha en massa nya kläder, önskar att jag hade typ en miljon att handla för, man tröttnar så lätt på allt som man har hemma, men snart blir det shoppa sommar kläder!! Längtar som faaan till sommaren! Sola, bada, grilla och bara ha det "soft" !
Nehepp, nu ska jag väl städa undan lite i mitt rum, sen ska jag kila till the buss =P Skriver väl sen igen !

PUSS/Evelina

image97

LOST!

OJOJOJ, va spännande det var!!!! Nästan så att man rös lite hehe =D As bra iallafall.
Mamma kom hem med American Pizza =D mmmmmm!!! Så nu är jag propp mätt! Ska kika lite film, fixa i ordning lite saker! I helgen blir det tjejerna! =D Längtar!

Nehepp, skriver inge viktigt i min blogg, men skyll er själva för att ni sitter här och läser =P

God natt och sov gott!

PUSS


Du, bara du - 080305

Min dag har vart helt okej =D Vart i skolan bara, så inte så mycket hände men okej endå. Hade prov, hoppas på att det gick bra, eller det va ju typ ett läxförhör men endå. Får väl se...

Idag har jag och min älskling vart tillsammans i 3 år och tre månader =D Älskar dig jätte, jätte massos gubben min! Du är oberkrivligt underbar!! JAG ÄLSKAR DIG<3<3<3<3<3<3
Imorron ska jag hem till han och bara mysa och ha det bra ! Längtar! Puss älskling!

Nu sitter jag och väntar på att Lost ska börja!! Åhh jag längtar, det bäst med onsdagar är LOST!! Hahah =D Har tittat på Black Jack som gick på TV, den va väl sådär.. Hehe, lite skojj, men ingen film som var derekt i min smak. Snart ska vi iallafall äta, hoppas på något gott =D hhaha mat hela tiden =P

Nehepp, nu är det alldeles strax Lost, måste förbereda mig lite =P Men ha en bra kväll allesammans!!

PUSS/Evelina <3

image96

GYNNING

Just nu sitter vi och tittar på "I huvudet på Gynning", hon är så jävla klockren =D Hehe, skit kul iallafall! Har pluggat nu sen sist, kan väl det lite.. Men allt kommer väl gå åt helvet som vanligt när jag har prov. Hoppas på det bästa iallafall =D .. Ska väl snart sova, men vet inte, kanske blir en film sen, för jag är inte alls trött, råkade ju somna förut (A)..  Nhepp, nu orkar jag inte skriva mer, hehe =D

Men sov gott alla söta & alla ni andra!

/PUSS Evelina

image95

PLUGGA - 080304

Nu är det dags att plugga igen. Skulle vara duktig när jag kom hem från skolan, men jag somnade i ca 2 timmar =P Oj då.. Men nu är jag på G igen efter att jag har tagit en dusch! Hungrig som fan, men ingen mat hemma, eller ingen god mat iallafall, så jag väntar på att mamma ska fixa något =P hehe.. Dagen har vart helt okej, började 10 sen hade vi lite tjosan med våran engelskalärare Malin. Rätt så skojj tycket jag iallafall! Slutade 2, men vi satt och diskuterade hur vi skulle få in pengar till klassresan, vi behöver "bara" 20 tusen kr till, hehe. Så ja, jag åkte hem vid 3. Är as sugen på wook, hoppas på det, jag bara tänker på mat hela tiden =P Men nu ska jag iallfall börja plugga igen, om rymden och planeter, men det tycker jag är väldigt intressant =) Men det är jobbigt att tänka på att rymden aldrig tar slut, men vafan, någonstans måste den ju ta slut. Åhh, hehe, jag blir tokig!

Skriver kanske sen igen =)

/PUSS

image94

UNDERBART - 080303

Hej! Nu är äntligen min blogg jättefin och helt underbar! Tack Sofia för att du fixade den så fint! =D
Så nu ska jag börja skriva i min blogg så ofta som jag bara kan, nu blir det ju lite roligare när den är så himla fin!! Nu ligger jag iallfall här och skriver, vet inte riktigt vart jag ska börja. Men då startar jag om idag, så välkommen till min "nya" blogg =P

Idag har Sandra vart här, vi skulle egentligen åka och dansa, men ingen av oss orkade, så vi sket i det helt enkelt =D Så vi har bara vart hemma hos mig och tagit det lugnt! Syster kom hit idag också, berättade om alla sina roliga händelser och skämt =D Jätte mysigt och trevligt, så tack Sandra och syster för en hejdundrans trevlig afton =D hahah!

God natt / Evelina