ur veckan som gått

Jag har äntligen fått träffa sandra p :D
Haft feber och legat hemma och snorat..
Jobbat
Köpt en systemkamera :)
Köpt rosa sand till akvariet, alla fiskar dog...
Rensat datan, råkade radera saker som inte skulle bort..
Håller på att få min visdomstand, vilket gör skit ont..
Syster har åkt utomlands...
Vintern är på väg, så jag går nog i ide nu, god natt.

till 10

Nu får jag skynda mig att skriva lite. Batteriet på datan tar snart slut, och jag orkar inte sätta i laddaren för den är cp. Börjar med att jag jobbar till 10, väldigt stolt över mig själv :P har gjort bort mig ett par gånger men det löser sig alltid. Jag trivs jättebra, och ett jätte plus i kanten är ju att dom har musik på hela tiden :D
Jag är snorig som fan, sitter just nu med massa papper i näsan för att det inte ska rinna ner på datan.. Hostar och halsen gör ont, men jag jobbar, jag ligger i!

Var på ikea på kungens kurva i fredags tror jag att det va, det blev lite smått och gott, som alltid ;)

Ne nu börjar snart idol, ska kolla reprisen, så ska krypa ner i soffan och andas genom munnen.. Hatar det, när man torkar ihjäl, tungan blir torr, läpparna ser ut som russin! imorron blir det mer jobb, 10-20, bara bra !

Nu säger jag hej så, så hej då :) <3


EHHH....



HAHAHA JAG KAN INTE SLUTA SKRATTA!


åka lastbil

Japp, igår fick jag följa med björn ännu en gång och åka lastbil, ganska kul faktiskt. Han fick en körning till arlanda, och som snäll flickvän följde jag med. Va hemma 11, så det va bara att duscha och gå och lägga sig.

Idag blir det jobba på hemköp, 16-20, sen hem till louise och parta lite :D
Imorron blir det ikea :) nu blir det dammsuga, det har blivit lite framskjutet om man säger så.


Och det enda jag tänker på är Thailand!.....


Hemköp!

Yes, första dagen på hemköp är avklarad! mycke som är annorlunda, men det ska väl gå vägen :) men fick reda på nu att jag inte kommer få så mycke tider :( så jag får väl söka fler jobb! nästa parti som vinner kanske kan göra det liiiiite lättare för oss "arbetssökande" ? skulle uppskatta det en del. vill bara ha pengar så vi kan åka till thailand nån jävla gång!

Ikväll ska jag göra wook, sen ska vi ta tag i träningen igen... Bara att ta iii!
Igår var jag och louise och åt :) Mumma! vi "firade" att vi slutat på coop :P jag kommer säkert få hoppa in där nån gång, men, vi firade iaf! Sen träffade vi malin och gick o bowla, jag älskar det! As länge sen, så det va skit kul! Mycke trevligt, mycke trevligt                             
 

Nu är jag hungrig! - HEJ!