JAG HAR BLIVIT MAMMA!



Jag har blivit mamma till denna söta lilla sak :) Vi vet dock inte vad hon ska hete än men det kommer, ni kanske har några förslag? :) Och det verkar som att jag tål henne också, ännu bättre (Y) Plus att hon var helt gratis! Åh, jag är bara helt tok galen i henne, så söt! Mammas lilla hjärtegull! Hoppas bara att Maja och hon kommer överens med varandra, just nu fungerar det inte så bra :P

PowerMeet blev inte så lyckat, bilen pajja, sen började det regna och åska, så vi åkte hem nästan på en gång :( Hoppas att det blir bättre nästa år!
Har jobbat en massa, annars har jag bara tagit det lugnt :) Livet rullar på som vanligt! :)
Nu ska jag umgås med mina sötnosar :)


BYE!

WOHO!

Ni har väl inte glömt att lägga till mig på http://www.bloglovin.com/ ? Om ni inte har gjort det, gör det!

Snart åker vi, snart åker vi, snart åker vi!!! WOHO!

















Power Meet, here I cooome!



REDO!

Idag känns allt mycke bättre, är glad igen, för idag är jag redo för Power Meet :) Jävla skit väder också! Just nu, idag! WHY!? men men, det hindrar inte mig ! Vi får väl antagligen åka golfen dig, usch vad jag skäms över det! Men men, kommer inte dit på nåt annat vis så. Nepp, åker om någon timma, så ska väl stoppa i mig lite mat så jag står ut idag :)



BYE!

JAG TÄNKER PÅ DIG ♥



Usch, nu blev det jobbigt ikväll.. Tänker extra mycket på pappa. Och låten ovanför kanske för er verkar töntig, men min pappa sjöng alltid den när han svarade i telefon, ja han var speciell. Nu när det är Power Meet också, det som han älskade. Det bara rusar sorg och ilska i kroppen just nu, och då vill jag skriva av mig. Och ni behöver inte läsa om ni inte vill.
Jag önskar att jag kunde gjort mer, gjort dig stark igen, men jag kunde inte, vi kunde inte´. Det var bara din vilja som kunde stärka dig, men du ville inte, du orkade inte. Jag vet inte vad jag ska skriva mer, skänker bara en tanke till dig farsan, jag saknar dig så oerhört mycke. Så mycket som jag vill att du ska se nu, och uppleva. När allt känns som bäst så kommer dessa tankar, och jag kan inte göra annat än att skänka tårar och tankar till dig just nu. Jag vet att vi ses en dag, du finns i mina drömmar nästan varje natt, och då får jag krama dig och berätta hur mycket jag älskar dig. Jag vet att du finns bakom mig, alltid och stöttar mig när jag faller, jag känner att du är nära <3



All respekt till dig pappa, jag älskar dig ♥



OJ!

Har inte tänkt på det så mycket, men för lite mer än en vecka sen köpte vi en tomat planta och en gurk planta. Kolla vad den har växt, kanske inte så kul att skriva om men alltså den kommer bli enorm!

 
Ja, ni ser ju själva! Roligt att se resultat iallfall :)


Älsklingen och jag har vart och handlat mat på Willys, det behövdes verkligen. Det blir ingen Power Meet ikväll :( Men imorgon ska vi dit :) Längtar! Har inte ätit något än, så det får bli något enkelt ikväll!

BYE!

DAGENS!



Allt från Bik Bok :)


Åh, jag som ville till Power Meet idag! Men det blir antagligen inte så, kanske ikväll eller imorgon, jag hoppas verkligen att jag får komma dit! Har aldrig varit på det förut!¨Men blir det inte ikväll så ska jag nog vara med min syster :) 
Så istället åkte jag och älsklingen till Tuna Park och köpte en bilsterio och en ljuslykta :) Så skönt att ha musik i bilen igen, har nästan vart galen för att det har vart tyst, men nu äntligen kan jag få höra ljuvlig musik igen :D


Det är varmt och allt är underbart just nu, väntar bara på att jag ska få mina pengar, undrar hur mycket jag får, ska bli spännande, så håll utkik på min blogg, den 15:e får ni veta ;)
Ge tips om vad jag kan skriva om, eller förbättra i min blogg :) Kul att så många har kommenterat, det gör att man bara vill skriva hela tiden, tack :) <3 Vill göra om min blogg, typ i beige? Vad tror ni?
Ne nu blir det ballen som gäller, alltså ballkongen ;)


BYE!

NÅGOT SOM PIGGAR UPP!

HAHAHAHAHAHA, KAN INTE LÅTA BLI ATT SKRATTA! SÅ SÖT!



BYE!

VILKEN DAG!



Ojoj oj, vart ska jag börja?
Började jobba kl 2 idag iallafall, allt gick bra som vanligt. . . . eller? Nej! Kl 4-5 cirkus så blev det strömavbrott (pga åskan) i 2 sekunder, och när strömmen väl gick igång igen så funkade inte kassorna! Massa folk va inne i affären och blev as griniga! Och efter 40 minuter så började kassorna fungera, trodde vi... På skärmen kom det fram en jättestor varnings "skylt" så man såg typ ingenting, och i den andra kassan så fick man stämpla in alla nummer på streckkoden! så ja, det tog en himla tid, plus att alla kort fungerade inte heller att handla på! ÅÅÅÅHHHHH!!! Då ville jag bara att någon skulle skjuta mig långsamt! Så jag kom hem typ 9 idag, så jag är så förbannat trött just nu. Köpte en kladdkaka som jag ska äta, inte hela själv dock ;)  

Förlåt för detta inlägg, men jag är så sur just nu så jag var tvungen att skriva av mig lite, inte så kul för babe att höra på allt klagande!Så nu blir det soffan igen och en bra film hoppas jag på :)

BYE!