PALT

Yes, idag har vi faktiskt gjort palt, jag och björn. Ganska roligt att göra. Själv tycker jag inte om det,själva smaken alltså, men björn älskar det, så vi gjorde ett försök =P
Det gick faktiskt bra, och enligt mannen i huset så smakade det bra, otroligt nog =P



För dom som inte vet vad palt är, så är det typ "potatisbollar" med fläsk i mitten. Hade aldrig hört talas om det tills jag träffade björn, men nja, inget i min smak =P Men steker man den så går det ju ner, men ingen favorit som sagt.

När björn kom hem efter att ha handlat smör så satt det en lapp på våran bil ruta : PARKERING FÖRBJUDEN!
Hahah, det kommer dom på nu, när typ alla står inne på självaste gården, men man får tydligen stå ute på gatan, men där får man typ aldrig plats, men men..



Idag har mamma och Teddy bröllopsdag, så jag passar på att säga grattis till världens bästa föräldrar <3Tack för att ni finns, utan er hade jag, vi aldrig klarat oss, så tusen tack för att ni är dom ni är :)

Jobbade igår, 2-7, det gick faktisk bra, va ute på golvet och satt i kassan, nu pratar vi alltså om coop extra =P så jag hoppas att han ringer snart igen så att jag får lite jobb tider. Kunde ha jobbat i helgen, men vi åker ju som sagt till Gbg då, så jag kunde inte :( Fan! Men han ringer nog snart och vill att jag ska jobba :)

Det var nog allt för mig!



SNART

Kanske ska uppdatera mig lite efter ett långt tag :) Allt är bara toppen med mig och björn & kissarna såklart :)
I helgen ska vi bara ta det lugnt vilket är skönt, eftersom att jag har jobbar många helger . Men det är ju bra det med, men lönen kommer ju inte förens den 15:e för mig.

Och snart åker vi till GBG och kollar på Jerry Williams! Det ska bli såå kul :) Längtar som fan, så det gäller att hålla i dom få pengarna som vi har kvar. Men man får leva lite fattigt när inte någon av oss har ett fast jobb, men det kommer att bli ändring på det, så länge som vi har pengar till hyran och mat så klarar vi oss fint :) vi kämpar på både jag och min babe, men som säkert dom flesta vet är det inte bara att gå in i en affär och få ett fast jobb, typ som förr. Men bara att hoppas på att det snart vänder :)
Man får se det possetivt, det som inte dödar härdar :) vi har ju ändå varandra och folk intill oss som stöttar och hjälper så gott det går, tack för det <3





BERÄTTA

Berätta vad det är
Den där linjen i din hand
Berätta vad det är
så jag förstår hur jag ska nå dig
Berätta vad det är




LYCKSELE!

Japp, nu är man ca mer än 70 mil hemmifrån, och ska jag vara ärligt så känns det jävligt skönt :) Björn körde hela vägen hit, vilket var skönt för mig =P Men jag lär ju få köra hem, men det ska nóg inte vara några problem. . . Allt är supermysigt här uppe! Nära till allt, allt finns här, allt som man behöver helt enkelt. Synd bara att det ligger så förbannat långt hemmifrån, annars skulle jag kunna bo här om mina vänner och familj fanns i närheten!
Idag var vi på dollar store, jätte kul butik och billigt var det! Så vem var lycklig när man kom in där tror nì ? =P det blev en del saker, får åka dit igen innan vi åker hem. Och fiska ska vi väl göra någon dag, vilket jag älskar!

Ne, men allt är toppen, sen ska jag få jobba nästa helg, så den här månaden kommer att vara stabil, sköönt! :)

Ett beroende, att läsa P:s blogg! Saknar den där ungen, det ska du veta P :) Men jag önskar mest av allt att du har det bra, och jag tänker på dig mer än mycket! unge som är så långt bort! Men vi kommer och hälsar på dig, även om du inte vill ;) <3