♥ VÄNTA

Japp, nu sitter man och väntar på att musikal lektionen ska börja. Är inte alls taggad faktiskt, orkar inte dansa idag ! Men men, sen bär det hem till A, det ska bli mys =) Lets Dance, lite godis kanske, mat och en bra film kanske. Det kommer att bli super!


Vad har jag gjort för fel?





♥ MIN DAG

Det blev TP med Marre, P och A =) Jätte mysigt att äntligen få träffa er, verkligen tack för idag <3

Idag har jag blivit lite besviken, lite ledsen och deppig. Men det får jag väl också "vänja" mig vid, eller tycker du inte det? Vissa saker är bara skratt retande, och vissa saker bara tär på hjärtat. Men man ska vara glad hela tiden, man ska vara tacksam och tiga. Då är man bra, man duger, eller gör man ens det då?

Satt och tittade på gamla Italien bilder, och jag längtar tillbaka! Jag trivs bäst där det är varmt, soligt och bara härlig omgivning! Hoppas på Tailand nästa vinter, vore mys. Gäller att spara stålarna bara, hoppas på sommarjobb.



Imorron, Lets Dance, längtar! Hoppas på en bra dag !
Nu blir det tv, sen läsa bok jag tror.




♥ KÖRKORT

WEEEIIII, JAPP NI LÄSTE RÄTT, JAG HAR KIRRAT DET, JAG HAR FÅTT MITT KÖRKOOOOORT =D OM JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE! SÅ JÄVLA GLAD!

Har vart hos babe i två dagar nu, måste ju passa på att åka lite bil ! =D Så jävla kul !
Igår, sandra, jag och sis på TP, sen kom Amandra som sällskap också :) Det blev en del shoppande, men det är jag värd, har inte handlat nåt till mig själv på jätte länge. Det blev jeans (svarta), leggins jeans (måste försöka passa in ;) ) T- shirts, jacka, lite krams mm.

Idag blir det TP igen , men inge shoppa idag, ska betala det sista till körskolan imorron =/ Och imorron blir det förhoppningsvis mys med tjejerna =D Sen lördag, blir det nog bio med älsklingen !
Det känns som att det kommer bli en super bra helg, japp det kommer det.

Just nu sitter jag och väntar på att parkerings tiden ska gå ut, så att jag kan åka till rekarne och hämta brudarna!
Hatar att vänta, vänta på tiden!


JAG BA ÄLSKAR MINA VÄNNER SÅ FÖRBANNAT MYCKET <3




♥ UNDERBARASTE

No stress!

Helgen har jag spenderat med världens underbaraste pojkvän, i Malmöping. Du klarade körkortet i fredags, bara bra älskade du (jätte stolt flickvän). Det har vart mysigt och bara bra! Mycket mer kan man inte begära, jag är bara glad för att det är vi. Tacksam var ordet.

Kom hem för ca två timmar sen, duschade, käka och nu sitter jag bara och slappar, det är så det ska vara. Ikväll blir det film jag tror, en och ett annat AA avsnitt, kanske.

Har faktiskt inte så mycket mer att skriva, men livet rullar på, jag är tacksam.





♥ LYCKA

Lycka, lycka att bara ha varandra, att finnas till.

Tack för igår älskade du ! När man till slut ser varandra efter att det har gått snett, känner man att det är verkligen dig som jag älskar. Att bara få krama om varandra och få höra och säga de magiska orden, det är kärlek.
Det ska inte bli fler snesteg, om både du och jag kämpar för oss. Att två människor är olika, så måste det få vara, att det blir fel, det kommer alltid att hända. Men inte nu, inte på ett bra tag.


Det ska få vara såhär nu, det ska få vara underbart.
Det är meningen, att det ska vara vi!
Björn, jag älskar verkligen dig <3




♥ MEN VET INTE HUR

Jag vet att väntan inte leder någonstans.

Älska mig mest, när jag förtjänar det som minst, för det är då jag behöver det som bäst.





♥ VARFÖR

Varför ska det underbara bli ett helvete?

Du vet hur jävla mycket du betyder för mig, men ändå så ska det bli såhär, såhär fel. Ni får tycka att det är töntigt, ni får tycka att jag är omogen som skriver ur mig som en jävla fjortis om mina tankar, men jag känner för det.

Jag blir ledsen när jag tänker på det, när jag tänker på, om det skulle sluta här. Det vill vi inte, ingen känner så. Det är säkert jag som bara överdriver och gör det mycke större än vad det redan är, men jag kan inte hindra mig själv från att tycka att det här är jobbigt. För mig är det verkligen det!

Älskling, förlåt ännu en gång!



Inget värt nåt, som inte inger hopp





♥ DET BLIR FEL

Det kallas tvivel, det där som stör, ja det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör.

Det känns fel idag, kan inte sätta de exakta orden på vad det är, men något säger mig att det är inte bra att ha ont. Det som bland annat känns fel, det vet du om. Vill inte att det ska vara såhär, att det ska bli fel, det vet du lika väl som jag. Jag vet att det är jag som bidrar mest till att det blir såhär, och det känns bara fel. Jag vill bara att du ska förstå vad jag menar, förstå varför jag tycker som jag gör.
Klumpen i magen som bara stör, den som bara kommer ibland och inte vill försvinna. Det kan vara saknad av många slag, när man känner att allt inte är som det ska..
Jag vet inte alls varför jag skriver allt detta, men jag tror att jag mår bättre av det. Jag tror att det jag har inom mig vill komma ut, men inte på ett muntligt sätt, jag är inte sån. Det känns mest som att jag är rädd för att förlora de som jag verkligen älskar, och när man försöker visa det, så blir det ibland bara fel. Som du sa, det kanske är bra att sakna också, men är det då meningen att må dåligt över det, att få en klump i magen så fort du inte är nära mig? Jag är beroende av dom som jag älskar, jag hatar bråk, orättvisor och tjafs, sånt som gör att kärleken tinar ut till slut. Jag hatar att sakna, det gör mig bara ledsen.

     

Jag tror att jag har valt nått
som inte gör dig väl
Och om du inte saknar mig
så har du dina skäl
För mycket tid att tänka
på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över
men det är lika svårt för mig


Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.
Här råder stilla frid, och jag glömmer både rum & tid.
Att älskas utav dig, är det vackraste för mig
stunder av lycka,
att bara ha varann.





Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.
Jag älskar dig mer än mycket, förlåt !






♥ JAG UNDRAR BARA

Börtglömd, bortglömd igen?..