Hej & Hå

Jahapp, då har man gjort ett ATG test (spela med hästar, -så att jag får vara i kiosken på jobbet)..Det tog ju bara mer än två timmar, men annars är det bra, klarade det iallafall...

Tänkte skriva lite fort nu bara vad som händer, måste sova snart. Jobbat idag, jobbar imorron 11-3, väldigt kort, men man ska vara glad för det man får .
Imorron bär det nog av till mamma och Teddy i mälarbaden, grilla och softa lite i husvagnen + att Anna och Daniel kommer vara där :) Innan kanske vi åker till Christer och Petra - björns bror, och kollar på deras nya hus som dom har gjort i ordning! :)

Ne nu måste jag bajsa, sen sova! GOD NATT!

Mat

Hello! Ovanligt att jag tänker skriva att jag är trött igen :P men så är det.
Jobba 14-19, inte ett långt pass, men bara kassa är ganska tröttsamt.. Efter jobbet åkte vi och storhandlade, det behövdes, 4 jätte påsar fulla med mat, så nu har vi så att det räcker ett tag :) Willys <3

Imorron är jag ledig, så då ska jag.. ja vad ska jag göra, bara slappa :P

Nu blir det nog sova för min del, en bok kanske? hmm, vi får se.. Och fundera på vad jag ska göra på valborg, ingen aning?! -kluvad!!
Detta får bli kvällens låt som jag är helt besatt i. Okej texten är helt vrickad, men i love it !!
Nickelback-something in your mouth

Säng,säng,säng-sova,sova,sova

Säng, säng, säng, sova, sova, sova- jag är trött, jag är trött, jag är jätte trött, trött- sovs, sova, sova. Ja den låten brukar mamma sjunga för mig när jag är trött :P och det är vad jag är just nu, trött!!

Ja, jag börjar väl från det jag skrev sist. Vi var på lager 157, vilket var jätte kul :) Köpte bla en skinnjacka för billigt pris, det kommer säkert en bild på den någon gång. Har lite svårt för ego foton.. Köpte lite bas linnen och t-shirts, bra att ha (Y) och sen american pizza efter det :P

Igår lördag var vi och tränade och efter det blev det grillning hos mamma & Teddy :) GOTT!

Idag var Louise, jag och Lisa och kollade på musikalen Fame! Jätte duktiga, men den blev lite svår att förstå emellanåt :P Men annas helt ok!
Efter det hem till mamma igen och äta Gulaschsoppa :D Ett litet firande för att hon fyllt år, så mormor och morfar och anders och ingrid var där, trevligt trevligt.

Ne, nu är jag som sagt jätte trött, så nu kallar sängen (en nybäddad sådan) :)

Slagstaglass

Yes, då har jag äntligen fått i min årets första slagstaglass :) åh gud så gott ! Louise och jag tog en sväng dit och satt i solen och njöt ! Sen blev det helt plötsligt is kalls, jaja..
Sen blir det Lager 157 , lite spontant sådär. Ska inte köpa något speciellt, efter det här så blir det ingen shopping på ett tag! MÅSTE SPARA!
Ikväll annars så blir det bara att vara hemma och mysa framför tv. Ingen maträtt bestämd än, vi får väl se - vore gott med tacos för omväxlings skull .... ;)

Igår jobbade jag till 9, lite extra är alltid bra på coop extra, jätte kul haha. Stod i kiosken från 2-7, så ja, jag hade jätte ont i fötterna!! Men det gick bra. Imorron 08.30-14, det ska nog gå fin fint sörru!

Nu ska jag ta reda på disken, sen om en timma typ bär det av till lager! Ha en härlig fredag allesammans! <3


Denna låt får kommenteras med ett <3 - så är det bara.


Escada

Yeeeey :) igår när vi skulle träna så hade mamma och teddy kommit hem, efter en suuuuper lång resa. Hon fick sina presenter och hon blev verkligen jätte jätte glad ! Sötaste mamma :)

Och inte nog med det så fick jag Escada parfymen (marine groove). Den luktar jätte gott :) Tack mamma och teddy !! <3



Snart iväg och jobba 14-19. Härlig tid :) Nyss ätit, så nu saknas det bara lite smink, sen är jag redo att ge mig av :P
Imorron är det fredag :D Och jag är ledig!! Ska bli så skönt. Länge sen jag var ledig eller slutade tidigt på en fredag! - bara nice!
Ne, nu får det va bra, hej med er!


Snö

Jahapp, man slutar aldrig bli förvånad, det snöar... igen :O det tar liksom aldrig slut. Jag som trodde att det snart skulle bli sommar, men ICKE! Ja ja, det ser inte ut som att det kommer ligga kvar iaf..

Mamma och Teddy är i Norge nu, ska åka hem till sverige typ nu, fy fan vad dom har vart med om. Plus att hon fyller år idag, stackars mamma :( och teddy såklart. Men jag vill passa på att gratta min mamma på hennes födelsedag, så GRATTIS MORSAN! :) <3



Iväg och jobba vid 3 och slutar 7. Sen blir det träning. Bara att kämpa på !
Nu blir det lite lunch, sen ska jag bara slappa innan jag drar.
Hare!


Om man vore rik

Tänk er att ha jätte mycket pengar, inte överdrivet, men va kul man skulle kunna ha, shoppa, resa bara köpa precis vad man vill :) Jag försöker spara så gott jag kan, men jag tycker det är kul med lite nytt emellanåt :P
Självklart är jag glad som det är nu, det kunde ha vart mycke mycke värre. Jag har en fin familj, fina vänner och en underbar pojkvän. Man ska nog nöjja sig med det man har, men allt kostar ju pengar, så det skulle underlätta att ha en liten extra bunt i fickan ;)

Har precis gjort ett armband till mamma, hon fyller ju år imorron. Så jag hoppas att de kan flyga hem ikväll, så vi kan fira henne imorron :)



Nu kom Marre, så jag ska umgås lite ! :D

Härligt

Det känns som en evighet sen jag cyklade, fast det va förra sommaren. Har glömt hur grymt kul och härligt det är :) Solen sken och allt va toppen idag ! Louise och jag träffades nere på stan, och där va Anna också, som hade gått där sen halv 10 ! Hahah, du är så rolig du :P Mååånga timmar på stan för din del idag kan man ju lugnt säga .



Vi gick väl runt i hela stan tror jag. Kollade på allt mellan himmel och jord! Hade jätte kul, allt kändes bra! :) Köpte mig ett träningslinne, ett par jeans för 149 kr på bikbok ! :O förstår ni hur billigt det är! Ganska ljusa med lite slitningar -  Äntligen !!! Inga bilder än på det jag shoppat, men det kommer ;)
Vi käkade på Waynes med Sofie och Danne, så jävla gott om man får säga så. Kyckling Wrap, helt underbart!
Min härliga dag tillsammans med Louise och Anna :) Tack <3





När jag väl kom hem så åkte älsklingen och jag o tränade. Aj aj, mina armar! Men jag ska inte klaga, jag vill träna, då får man stå ut med lite träningsvärk :P
Spelade in ett nytt telefon svar på mammas telefonsvare, och ringde upp de som hade ringt och berättade hur det låg till. Alla dessa "rara" tanter :) Så nu är det gjort iaf. Dom hoppades att få åka hem imorron, och det gör jag också, börjar sakna som riktigt mycket nu :( <3

Nepp, nu ropar sängen på mig, så god natt!


Stan & Sol

Yes, Louise och jag ska ta en sväng på stan :) Jätte längesen jag va där. Kul kul, plus att det är jättefint väder idag, me like! :) inte för att jag ska handla något speciellt men. Senare blir det nog slagstaglass, mumma!

Igår va vi hos mormor och åt, JÄTTE GOTT!! Potatisgratäng med kött och sås, mumma :) Vi tränade också, kul och jobbigt, men ingen träningsvärk iaf :P

Ne, nu ska jag äta frukost och fixa till mig lite, Hare!


I Italien, vilsna och trötta!


Mormor & Morfar

Igår köpte jag min cykel :) Äntligen så har jag en alldeles egen !Den är vit med blommor på! Jätte söt. Men fy fan vilken tid det tog att få ihop den :O mer en en timma typ - men nu är det gjort. Bild på den får jag lägga in sen.

Anna kom även över igår, jätte mysigt :) Käkade tacos och godis och hyrde film. Filmen va as bra, ni måste se den. Vi tyckte den va bra iaf ! Närkontakt heter den, eller på engelska The Fourth Kind. Sevärd? Absolut!



Nu ska vi till mormor och morfar och äta. Alltid lika gott :) Sen blir det nog en slapp söndag som vanligt :)
Och mamma och teddy blir kvar yttligare några dagar :( <3


Trött

Ett litet fredagskvälls inlägg. Är jätte trött just nu, ska snart gå o lägga mig. Även fast jag bara jobbat några timmar så är jag helt slut..
Har ätit god mat - lövbiff m klyftpotatis, bearne & rödvins sås :) Mumma!

Teddy ringde och sa att dom inte kunde åka hem imorron, stackare, men mer semester åt dom. Men dom vet ju inte hur länge den där askan kommer vara kvar i luften. Fick höra av en kund att den kan ligga mer än en månad :O Nån gång kommer dom väl hem får vi hoppas <3

Björn tittar på nån rymd film, har inte alls hängt med i filmen, det brukar bli så för mig. Man vill verkligen se en film, men sen fattar man ingenting iaf.. 

Strumpbyxorna som jag vill ha ska tydligen finnas på lindex, har dock inte vart inne där, men 80 spänn, är inte det tyrt för strumpbyxor? Kanske jag som är snål :P
                                     
Ne, tvätta bort sminket och lägga sig - det är iallafall vad jag ska göra nu. Natti!
 

Hel skumt

                    

Orkade inte skriva mer igår, va lite hängig..

När björn skulle säga hej då i morse sa han : Du, det har snöat. - Jag tänkte inte mer på det och somnade om. Men när jag vaknade tänkte jag, va fan sa han, drömde jag - så jag kollade ut, och som sagt så va det snö ute, inga mängder som tur var, men iaf. Hel skumt.

Igår va Louise, Marre och jag på Tp, kul kul :) Vi åt korv på pressbyrån, ja vi var jätte hungriga! Handlade jätte billigt faktiskt. En Bh och ett par trosor - 75 kr, ett par skor för 89 :) underkläderna var det 50% på och på skorna så var det en fläck så jag fick dom för 100 sen var det 10% på allt på Stadium, tror jag :P Så jag är nöjd!
Hittade min dröm cykel också, ska köpa den i veckan iaf, en vit med blommor på :) för en cykel har man alltid användning av och ett par jeans, men dom kostade 300 så jag blev lite snål.. Vi får väl se. Pengarna är ju inte slut än, och som anna skrev i kommentaren, björn får ju pengar, så allt löser sig :)

                           

Nu ska jag ta hand om tvätten som inte är fixad. Tänkte rensa garderoben, det behövs! Äta lite. Sen iväg och jobba 16-21. Missar talang :( Och upp på lördag och jobba 08.30 - 16.
Stackars mamma och Teddy - pga vulkanen på island så kanske dom inte kan flyga hem på lördag :( Vi får väl se hur det blir. Hoppas att det går över tills dess!
Have a nive day ;)


Räkningar

När man väl har fått sin lön, så försvinner den nästan lika snabbt. Fy :( Klart, lite får man ju över, men det ska ju gå till mat och så. Men nu är det gjort! Björn kommer också få pengar den här månaden, alltså mer än vanligt, så det känns jätte skönt, både för honom och för mig.

Louise och Marre kommer snart hit, vet inte om vi ska gå en sväng på tp för ovanlighetens skull :P Skulle vilja ha ett par tyg skog - 150 kr på stadium, inte så farligt, det är jag värd efter att slit och släng :P 
Annars vet jag inte riktigt vad som händer mer idag, ska väl åka och träna. Men nu har jag blivit så jävla snorig, orkar inte va sjuk mer nu! - en tanke är ju att det kan vara pollen, så jag tar mig ett piller och ser om det hjälper :P

Ne ni, nu ska jag städa och bädda lite, så vi hörs :)




Andra avenyn

Yes, sitter och väntar på andra avenyn :) det enda som man längtar efter just på en onsdag. Björn sitter och kollar på simpsons, vilket jag inte rå diggar precis..
Ätit god mat, kyckling med nudlar och curry sås, nice!

Det har faktiskt inte hänt nåt spännande idag, en vanlig onsdag bara. Och imorron är jag ledig, ska nog hänga med Marre en stund, sen ska jag träna. Inte fullt frisk än, men wtf har inte ont i halsen längre, så det ska nog gå bra :)
As sugen på slagsta glass, ååhh, ska nog åka dit imorron om det är fint väder :)
Ne, nu bröjar det snart, ha en härlig kväll.!


Släpp fångarna loss, det är vår

Jag kunde somna till slut, men usch, igår va det jobbigt.
Men att vakna upp till fågelkvitter är det värsta jag vet (i vanliga fall), men idag njöt jag av det, kollade ut genom fönstret och det är SOL! :D Nu är det fan inte lång tid kvar till sommaren, och jag längtar- mest efter värmen, grilla, bada, sola! Allt som man inte kan göra när det är så förbannat kallt. Så håll ut mina vänner, sommaren är på väg :)

Ska ta och äta snart, sminka mig och sen gå till jobbet. Får även min lönespes idag eller hur det  nu stavas. Alltid lika spännande. Kommer inte få lika mycket som förra månaden, men det blir nog så att man klarar sig den här månaden också .

Kissarna ligger ute i solen och njuter, mina sötisar :)

Jag skriver väl ikväll och berättar om det hänt något roligt på jobbet, man får ju vara med om en del på Coop Extra :P


Det doftar kärlek <3


Det går inte

Jag kan inte sluta tänka på dig, kan inte sova lugnt. Du finns i mitt huvud nu, känner att du är nära igen. Snart 6 år sedan du gick bort, jag kan inte förstå, det går inte att förstå. Allt som jag saknar, min pappa som inte finns hos mig. Och jag kan inte förstå hur det kunde sluta som det gjorde, hur du kunde göra så.
Jag tänker på hur många gånger jag har gråtit över dig, gråtit över vad du gjort mot oss. Men ändå så älskar jag dig så fruktansvärt mycket, och jag saknar dig ännu mer.
Kom bara fram till mig och ge mig en kram, för det är det jag vill du, mer än någonting annat.
Jag skiter i att jag sitter och skriver till någon som kanske ni tror inte finns, men för mig gör han det. Varje dag, varje sekund finns han hos mig, djupt inne i mitt hjärta. Han ser mig jämt, han ger mig stöd. Men nu vill jag att han ska vara vid liv, vid den tiden då allt var bra, då du mådde som bäst, då du skrattade och drog dina tröga skämt, när du svarade i telefonen: Tala närmre, håll telefon intill din mun.
Men det kommer aldrig ske igen, inte ens i mina djupase drömmar, drömmen kommer aldrig slå in.

Om du på något vis kan läsa det här, eller om du kan känna mina känslor, så ska du veta att jag älskar dig så förbannat mycket, och jag kommer sakna dig varje dag, varje timma i mitt liv.
Älskade far<3



Så jag skänker en tanke till dig som ligger sömnlös här inatt.

Cigaretter&Snatteri

Idag har jag två saker att ta upp, det första handlar om snatteri.

Jag sitter i kassan, en helt vanlig tisdag.. Då kommer det en kille springandes förbi min kassa (alla som har vart på coop extra på sveaplan vet att det är väldigt trångt vid själva kassan ) han tränger sig förbi och jag vrålar ut så högt jag kan
- TA HONOM!!!!
Två av mina jobbarkompisar springer efter honom ut ur affären blir borta ca 20 min. Dom har alltså sprungit efter honom ett bra tag. Dock fick dom inte tag på honom, men dom fick väskan med sakerna som han hade snattat. Jävla svin, vad fan tänkte han med? ne men idag snattar jag inte diskret, jag springer ut så ingen ser mig? hmm... ja ja, nog pratat om detta..

Något som stör mig mycket mer än snattare är föräldrar.
Föräldrar som kommer med barnvagn och ska köpa cigaretter! WTF?! :O stackars barn, dom har inte läst på paketet, rökning skadar allvarligt dig själv och Personer i din omgivning, inklusive dina barn! Och folk som röker när dom är gravida, hur tänker dom? Har hört folk som säger att det inte är farligt för barnen. Så vadå, det skulle bara vara farligt för den som röker, inte för barnet som ligger i magen?
Folk som röker inne är också ett exempel på vad som gör mig liite irriterad. Okej om man röker inne under fläkten- det funkar, men dom som gör det på heltid, snacka om att inte ta hänsyn till barnen som inte röker, dom kan lika lätt få canser så som de vuxna. Så ibland förstår jag inte hur folk tänker när det gäller deras egna barn.
Då var det nog slutpratat om det här. Och jag anklagar inte folk som röker, men snälla, gör det inte i närheten av era barn. Jag själv feströker - därav kan jag inte anklaga er som gör det. Men skulle jag få barn är det sista att röka i närheten av dom. Och jag säger inte att jag skulle bli världens bästa mamma, men jag skulle bli en jävligt bra en :)

Nu ska jag koka makaroner och käka lite. Imorron blir det jobba 15-19, chill! :D Skulle ju börjat 7 på lördag, men så frågade jag min chef om det inte var lag på att man hade en vilotid eller vad det heter på 11 timmar och han påstod att det inte skulle vara samma för extra jobbare. Men han ändrade tiden iaf så jag börjar halv 9 ist, as skönt. Han kunde typ få böter om det kom fram, flera tusen.
Sen blir det sova :)

Natti natti mina vänner !

 


Hollywood

Ne, nu får det va bra för idag. Är iallafall nöjd med bloggen, bättre än den andra iaf.
Har vart ledig idag och bara slappat. Ont i halsen som fan, fått en blåsa i munnen som gör skit ont! Allt på samma gång. :(
Så det har inte blivit någon träning på ett par dagar, så jag hoppas att det blir bättre snart.

Just nu kollar jag Svenska Hollywoodfruar, så himla kul, i love it .

Imorron börjar jag 10, jobbar även onsd, fre, lördag, och att börja kl 7 på en lördag känns väl lite sådär va? Men härligt med fler tider.

Och som vanligt så har jag inte så mycket att skriva om, men nu blir det roligare att skriva när allt är nytt :)


Min lilla modell kisse <3


...

bloglovin

Nja..

Hallå!
Skulle ändra min blogg lite, men jag tycker inte den blev så bra, den blev så mörk liksom... Ska ändra om den till vitt, alla har ju det, men det är snyggast! till en början var det ju meningen att jag skulle göra om hela min blogg, alltså skaffa en helt ny, ne för det gick ju bra.. NOT! fixade en ny mail och en ny blogg, ne det funka inte, skaffa ennu en, men nej det funkade ju tydlien inte heller.. Bra skit.

Mammsen och teddy åker till italien imorron, golfresa såklart, men det är dom värda, världens bästa päron :)

Björn och jag har vart och tränat för fulla muggar.. Helt slut i kroppen, men det känns bara bra :)

Har inte skrvit på ett tag, som vanligt. Men allt rullar på, fick tillbaka pengar på skatten, alltid nice ;) Ledig imorron, så jag kan ju sitta uppe ett tag, ändå inte trött...

Ne, nu får det vara nog. Skriver igen, till alla mina 10 läsare... :P