FULL RULLE!

Hej :) Sorry, har inte haft tid att skriva, plus att jag har vart så förbannat trött, sen när jag väl har vart ledig från jobbet så har jag passat på att sola och bada :) Så det har blivit lite sol med brudarna, mamma och teddy och min prins :)
Vi väntar lite med kissen, för jag har letat och det finns uppfödare som föder upp Sebiriska katter här i Eskilstuna och i närheten, så jag ska testa mig först, för jag vill ju inte lämna bort min kisse när jag väl har fått han/hon :)


 


Idag har jag jobbat som en tok, men det är värt det, och det är roligt :D Jag älskar mitt sommarjobb, hoppar bara att jag får vara kvar där!!Bara så jag har råd med räkningarna :) Och lite annat roligt!
Men annars så är allt bara bra med mig faktiskt, livet rullar på som vanligt :) För tillfället är jag hungrig, men äter rester idag eftersom vi sparar på alla små kronor :) Men så är det, och jag vill ha det såhär, eller ja, inte så lite pengar, men jag vill ha en lägenhet och jag vill bo tillsammans med min älskling, så vi klarar det här tillsammans <3
Jag städar och donar men ändå så blir det lika skitigt igen imorgon! Vad gör jag för fel liksom?

Ikväll tar jag det bara lugnt, är as trött! Sen får jag sovmorgon imorgon, börjar kl 2 så det är ju chill ;)



BYE!






KUNDE INTE LÅTA BLI!

Har lite dåligt samvete idag, eller egentligen inte. Jag har faktiskt shoppat idag :) På Bik Bok, nästan allt där inne var det 50% på ! Så jag passade på att köpa lite sommarkläder, som jag faktiskt behövde! Och det blev inte så tyrt som jag trodde, så jag blev bara glad :) Jag bröt mitt löfte också, jag köpte mig ett par bruna Aladin byxor! Jag som aldrig skulle ta på mig det, men dom var så gudomligt sköna! Babe köpte också lite kläder, som han verkligen behövde ! Sen åt vi en bit, vi var alltså på TP :P



Inte så bra bild, men den får duga, fråga om ni undrar något.


Annars idag har jag jobbat, och problemet löste sig :) Pjue! Lika kul som vanligt! Imorgon jobbar jag från 10 till kvart över 8! Så det blir en lång lång dag imorgon!
Hinner inte skriva så mycket mer, ska diska, sen tänkte jag bara slappa, som vanligt :P Och eftersom inte katt killen svarar på mail, så får jag väl ringa han helt enkelt! Så det var väl allt för mig idag iallafall ;)

BYE!

HELT SLUT!

                                           
Såhär möter kunden dig. . .


Efter en dag på jobbet så är jag helt slut! Samtidigt är det kul, men också väldigt jobbigt! Men man får tänka på pengarna iallfalla.. Strulade till det lite idag, men så går det när man är ny, och sitter själv i kassan. Hoppas att vi kan lösa det imorgon, annars vet jag inte vad som händer :P

Vi var och handlade lite mat, så det ska bli gott att äntligen få fylla ut magen lite (som om den skulle behöva det . . ) Har precis duschat och Björn lagar mat :) Så det blir nog till att lägga sig extra tidigt idag, börjar ju 10 imorron, så behöver sova lite extra inatt ;)
Har tyvärr inte fått något mer mail av kattkillen, frågade om man kunde få ner priset lite, men han har inte svarat, hoppas att han hör av sig imorgon iallfall.
Nepp, nu ska jag fixa lite här hemma så man har gott samvete när jag går och lägger sig!

BYE!



SOL!

        

ÄNTLIGEN lite sol :) Erik väckte mig med ett sms och påpekade det fina vädret. Jag rusade upp och gjorde lite frukost och satte mig på ballkongen :) Så himla sköönt! Synd att jag ska jobba idag, men jag får ta vara på den tid som finns! Bikinin är på, så nu är det bara att schteka på :)

Angående katten, så är det den kissen på bilden nedan! Är han inte för söt?! På lördag ska vi åka och kika på honom! Åh, jag längtar som satan! Min lilla knutte!



Nepp, nu ut i solen, sen dra till jobbet!

BYE!



WEBB CAM!

Jahapp, när man letar lite i lådorna så hittar man en webb cam! Hur ofta gör man det liksom! As kul att ha :) Så det gjorde min dag lite roligare :)  Även fast inte bilderna blir så bra, så är det kul :P


Majsan och jag :)

Katt killen har inte svarat än :/ Vill ju ha bilder på min lilla knutte :) Hoppas att det är en av dom söta på bilderna. Om ni söker på blocket.se, sen på sebirisk katt så ser ni hur dom ser ut. Den som jag kanske kommer att köpa kostar 6500 :O Fråga mig inte hur jag har råd, men jag kommer tjäna en del på konsum :) Inte för att skryta! Men jag är så glad att jag äntligen fått ett jobb, eller iallfall ett sommarjobb! Så ni får inte tro att jag vill skryta om allt, för det vill jag definitivt inte göra!
Älsklingen och jag har vart på hemköp och köpt chibata eller hur det stavas, bröd alltså och pålägg, philadelfia pesto och tomat! Har aldrig smakat den förut, så jag hoppas att den är god :)
Börjar två imorron så jag får sova ut :)
Skriver lite meningslösa inlägg, men jag har fastnat på bloggen, det är svinkul när man väl har satt igång igen :)
Nepp, nu ska jag stoppa in bröden i ugnen och kika på TV och mysa med min prins. Hare!
(hoppas att jag får mail av kattkillen snart! Hoppar med mig (;  )

BYE!



KISSE!

Nu har jag mailat till de som har sebiriska katter och sagt att jag är intresserad :) Det fanns en hane kvar skrev han :) perfekt, Knutte kanske han ska heta i så fall! Hade tänk Tuloze från början, men jag tycker att det passar bättre på en hona?. Åh, jag hoppas att jag tål den, och att jag kan samla ihop lite pengar, annars så tar jag från sparkontot sålänge. Han skulle skicka lite bilder på den, eller jag bad om att få några bilder, så jag lägger nog ut dom sen om jag får dem. Önska mig lycka till :)

BYE!



VORE KUL!

God morgon, eller god middag kanske man ska säga. Idag är det faktiskt ganska fint väder, lite kallt bara. Men annars är allt bara fint! Kunde knappt sova inatt, eftersom att jag sov själv, as läskigt. Så det blev inte mycket sömn för min del inatt. :(
Imorgon blir det jobba igen! Jag längar faktiskt! :) Något jag längar ännu mer till är att få köpa min lilla kisse bebis! :) Dom är så söta, synd bara att dom kostar så förbannat mycket! Men jag vill verkligen ha en! Så spara, spara, spara!
Något som jag tycker vore kul är att veta vilka som läser min blogg, eller hur många! :) Så om ni vill får ni gärna kommentera vilka som läser, alltså skriva era namn på kommentarer. Skulle va kul att få läsa fler bloggar också, vet ju inte om alla mina vänner har blogg eller inte, så tipsa gärna även er som jag inte känner :) Vore snällt av er!


I vinter ska jag åka utomlands har jag bestämt, om jag inte jobbar såklart. Så skönt det skulle vara att bara åka bort och få det varmt och skönt :) Men vart ska man åka? Det är mycket man vill, men allt ska ju fan kosta därefter också. Men, bara att spara!
Ne, nu ska jag kila, hare! :)

BYE!


DAMMSUGAREN!

Jahapp, kan man ha mer otur? När jag skulle fixa fint här hemma så pajja dammsugaren! Själva slangen bara "gick av". Men jag ville ändå köpa en ny, för den som vi hade var verkligen dålig, sen "sög" helt enkelt ;) Så, får spara ihop lite pengar till en ny, men sålänge så får jag köra med min lagning :P

Ja, så såg dammsugaren ut när jag hade städat. . .

Tvätten då, ja.. Äckligt ! USCH! Men jag städade och gjorde fint, plus att jag skrev på en lapp, STÄDA GÄRNA EFTER ER!!! Så jag hoppas att dom fattar piken. Men kläderna blev såklart inte torra, så det fick till att bli lägenheten som torkställning. Skulle köpa en idag på ÖB, men den va slut :( Så det får bli någon annan dag.


Man ser inte så bra, men här hänger en liten del av vår tvätt!

Björn är på fest, så jag sitter sjäv här hemma. Ganska skönt, men läskigt när det börjar bli mörkt :O Hoppas på att det är nåt bra på tv, annars blir det väl till att spela Zelda hela natten ;) Börjar känna mig som en bloggnörd nu för tiden :P men jag tycker att det är kul att få skriva av sig lite :) Ne, nu har jag ingen ork kvar efter den här dagen, så nu ska jag bara lägga mig och slappa i soffan med lite cola :)


BYE!

TVÄTTSTUGAN!

Hej :) Idag är det tvättstugan som gäller, tvättkorgen var överfull plus lite till.. Så äntligen blir vi av med det, för en liten stund iallafall.. Men det är så vidrigt där nere, ingen städar efter sig, bara jag eller vi. Och man vill ju ha någelunda fräscht när man tvättar. Det ligger massa damm och i torkrummet är det alltid en jätte stor vattenpöl mitt på golvet, som jag ALLTID får torka upp. Så på måndag är det jag som ringer och klagar! För så ska det fan inte vara! OCH det låg en fimp i handfatet där nere? Jag menar, vem slänger en fimp där? :S Ne, usch!
Ja, har väl inte så mycket mer och säga just nu, ska ta och äta frukost nu, sen blir det bara tvätta idag. . Så vi hörs!



BYE!



I LOVE YOU WITH ALL MY HEART!


Till dig älskling <3


Hold me close, hold me tight
Make me thrill with delight
Let me know where I stand from the start
I want you, I need you, I love you
With all my heart

Ev'ry time that you're near
All my cares disappear
Darling, you're all that I'm living for
I want you, I need you, and I love you
More and more

I thought I could live without romance
Until you came to me
But now I know that
I will go on loving you eternally

Won't you please be my own?
Never leave me alone
'Cause I die ev'ry time we're apart
I want you, I need you, I love you
With all my heart


 







GLAD MIDSOMMAR!

Hej och glad midsommar på er alla =) Babe och jag har vart i Mälarbaden från igår till idag!. Vi har bara ätit mat, typ inge mer. Så det har väl inte vart den bästa midsommaren, hittils iallafall . Men det kanske ändrar sig, man får väl se =) 
Björn hade även namnsdag igår, grattis älskade du <3 Sen mat hos mormor & morfar, trevligt som vanligt =) Fick massa blommor och skott av henne ! Snälla mormor!
Igår var vi iallafall ute och fiskade =) Björn fick en jätte liten abborre och jag fick en gädda, nästan, precis när vi skulle plocka upp den så låstnade han =/ Men det va svin kul iallafall ! Så jag ska väl fixa mig lite, så får vi väl se vad som händer!



Fint på sjön =)


Bye! 

GOD MORGON!

Alltid lika roligt att vakna när det är så fint väder ute. . .  Regn och jätte kallt! Ska inte den här årstiden kallas för sommar? Ska inte sommaren vara varm och skön? Ne, jag är extremt besviken på vädret! Jag som ville fiska idag, men vi får väl se om det blir lite bättre sen. Ska köpa blommor till pappas grav idag också, sen har jag och Bjön blivit bjudna på mat hos mormor =) Ikväll blir det antagligen Mälarbaden och god mat, i hope =)
Imorgon är det midsommar. . Vet inte vad man ska hitta på, ska äta midsommarmat hos mamma och teddy, så långt är det planerat? Någon som vet vad man kan hitta på?Antagligen så kommer det va piss väder, så man får stanna inne. . När ska det bli fint väder igen?! Har spelat The Sims 3 typ alla dagar nu för att det är så tråkigt väder, men man tröttnar liiite om man sitter för länge, men kul som fan är det iaf =D
Ne, nu ska jag hoppa in i duschen, sen bär det av! Tjo och tjing!



BYE!



KULLA MANNEN!

Jahapp, nu har man sett Kulla Mannen. . .  Det var dock ingen film som jag trodde, och det var ingen skräck, det var alltså en jätte gammal serie från 1976. . . 3 och en halv timme, plus att den var svartvit, HAHA! Men ja, ganska spännande för att vara svartvit och från 1976 =P Så då har man sett hela serien av kulla mannen också. Nu är jag trött, så nu går jag och nattar kudden NATTI NATTI!


BYE!

SOM NY!

Har köpt blommor och växter till ballen idag =) Det känns som en helt ny ballkong! Nu kan man sitta där ute och ha det mysigt! Vad jag kan va  . . . NOT =P En gurk planta och en tomat planta, får väl se vad som kommer fram .. Sen en lite ljus lykta, så det blir en ännu mysigare mys stämning. Så Maja har fått en ny liten sov plats, hon går inte därifrån. Söt kisse! Vill köpa en katt jag med, en sibirisk katt, den ska tydligen vara allergivänlig, så söta är dom! Så när man fått lite mer pengar så skaffar jag nog mig en kissebebis! 

 






Igår jobbade jag, kul, men svårt! Men det blev roligare att jobba när jag fick reda på vad jag tjänade. Ojojoj! Det trodde jag inte om skogstorpkonsum inte! Så nu vill jag jobba HELA tiden! =)  
Imorgon blir det förhoppningsvis fiskning med teddy =) Ser fram emot det, älskar att fiska! Ikväll blir det film igen Kulla Mannen. .  Eh, ja björn sa att det var en gammal klassiker, en skräck, vi får väl se =p Tog initiativet idag och frågade mina älsklings tjejer om vi skulle hitta på något i sommar, jag hoppas iallafall på Skara sommarland. Har ju inte vart där sen jag va pytte liten, så det skulle vara skiit kul! =) Visst girls <3
BYE!

EN MED KRAFT I!



Jag ryser ! <3

I LIKE IT!

Älskling och jag ska kolla på Norbit, den är så jävla bra ! Saknar mina tjejer! Vi måste ses snart och ha det lite mysigt och äta tacos och bara mysa, jag tycker ;) <3!
Var hos mormor, det bjöds på typ 20 olika sorters kakor, hon kan hon! Alla tycker att hon ska öppna ett eget bageri, "Brittas bageri" vore inte det ballt =D Lilla mormor! Ne, nu ska jag kika film, sen sova, upp tidigt imorgon. . . Bye!


Kan inte rå för det, men jag älskar verkligen den här låten.!



Fuck you, fuck you very very much
cause we hate what you do
and we hate your whole crew
so please don't stay in touch
;)



GRATTIS MORMOR!

Idag vill jag speciellt gratta min underbara mormor som fyller år =) Ska dit om en stund och fira henne lite, världerns bästa mormor!




Babe har äntligen kommit hem =) Har saknat dig som satan! Fick en kärleks mugg av honom !Tack! Älskar verkligen dig, jätte mycket <3

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen hem till mormor =) Sova tidigt idag, ska jobba imorron kl 8. . . Weii?! Det enda jag tänker på. . . PENGAR! ;)

Bye!


I FEEL GOOD

Kanske ska börja skriva lite igen, länge sen sist. Har tagit studenten, så förbannat skööönt! Jobbat på konsum i två dagar, känns kul, men skapligt svårt!
Igår var jag med familjen (erik, emma, louise) Väldigt mysigt ! =)
Älskling är i Lycksele, hjälper sina föräldrar att flytta dit, saknar honom redan, kommer inte tillbaka förens på söndag =(
Kanske ska säga att flytten har gått bra, älskar det ! Men nu ska jag till mamma och slinga håret, sen ut till mälis! =)
Bye !