JOBBA!

Yes, då har man jobbat i två dagar och tjänat lite pengar :) Fick även lönebeskedet idag, och jag är nöjd :)
Både kul och jobbigt att jobba i mataffär, för det fösta har pensionärerna jätte bråttom fram för att lägga på varorna, men sen när man väl ska ta betalt
-259,50.
-VA SA?!!!
-259,50!!!!!
-du behöver inte skrika
- :S, har du 50 öre
- VASA?!!!
- HAR DU 50 ÖRE!!?
- Vi ska se.... (2 min senare) nej tyvärr!

När de sen har betalat och packat ihop sakerna kommer de fram igen
- det stod att det skulle vara 2 för 22, det står inte här!!¨
- Jo längst ner på kvittot som jag sa till dig när du fick det!
- Jaha(går iväg med sur min för att hon hade fel).

Såna roliga saker kan man vara med om när man som sagt jobbar på en mataffär(ont i ryggen och axlarna är också ett stort minus!)
Men jag ska egentligen inte klaga, jag har sån tur att jag har ett extra jobb och får ihop pengar till det vi behöver =)
Det finns en gubbe (antagligen en alkis) som kommer in och köper öl varje dag, och han gör mig faktiskt glad, han är så rolig och snäll så man bara vill krama om han! Men idag! Då köpte han bara bröd :S så jag undrar om han kanske glömde ölen =P

Måste bara berätta vad som hände igår, måndags! Vi hade tvättstugan innan jag skulle börja jobba, eller björn tog hand om den när jag drog sen, men iallafall, då sitter jag och väntar i tvättstugan på att tvätten ska bli klar, medans björn har sprungit upp för att hämta klädnyporna, då sitter jag i godan ro och väntar, och ser nåt mörkt som går förbi golvet, jag kollar ner och ser, EN FUCKING STOR 40 CM LÅNG ÄCKLIG RÅTTA MED SVANS!!, SOM SEN KLÄTTRAR IN I ETT HÅL I VÄGGEN! kul att tvätta där nera liksom! men vi ringde till vaktis så han skulle fixa det, men man vet ju hur det blir.AS äckligt iallafall!



(nu va den jag såg inte lika söt som den här precis) 

Nu ska vi äta, lyp lasange, fasst man häller i köttfärsen i typ runda platter, ska bli spännande!

Hej då med er! (ikväll är det andra avenyn<3 ) Saknar mina tjejer föresten, massor! Speciellt P =(<3



Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHAHAH ASKUL :D <3

Postat av: sis

Faen va äckligt!!! aaa ja hade skitit på mig!! du e skitduktig i kassan!! gillar att du jobar när ja kommer in o handlar :D HON i kiosken frågade om ja skulle in för o säga hej till dig ;)) Du har ju en bra arbetsplats du får ju t.o.m med blommor hur många får det på sitt jobb liksom ;)) se till o få lite massage nu bara så inte axlar o nacke pajar helt!

2009-10-14 @ 01:45:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback